- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.901
ağlamadan atılmıyor, kaskatı oluyor insan. ağla ağlada rahatla, baş etmenin yolu ağlamaksa ağla kuzummmmBende uyumuşum Günaydın ama pek bir ağlağım bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağlamadan atılmıyor, kaskatı oluyor insan. ağla ağlada rahatla, baş etmenin yolu ağlamaksa ağla kuzummmmBende uyumuşum Günaydın ama pek bir ağlağım bugün
Su kaza haberini gördünüz mü 8 yıldan sonra tüp bebekle ikizleri olmuş biri hastane çıkışı kazada ölmüş Allah ım herşeyin versin aglamaktan kafam odun olduağlamadan atılmıyor, kaskatı oluyor insan. ağla ağlada rahatla, baş etmenin yolu ağlamaksa ağla kuzummmm
Su kaza haberini gördünüz mü 8 yıldan sonra tüp bebekle ikizleri olmuş biri hastane çıkışı kazada ölmüş Allah ım herşeyin versin aglamaktan kafam odun oldu
algıda seçicicilik biZimki, normal yollardan çocuk sahibi olsaydık vah vah tüh der geçerdik belki ama başımızda olunca herşeye herkese zırlar olduk, napalım ağlayalım gitsin yeterki rahatlayalım.Su kaza haberini gördünüz mü 8 yıldan sonra tüp bebekle ikizleri olmuş biri hastane çıkışı kazada ölmüş Allah ım herşeyin versin aglamaktan kafam odun oldu
dualarımız seninle, merak etme Denizlilisrsy biliyorsun iğne ike düşürdü, sanırım oldukça etkili bir iğne, Allah ım seni korusun madem düşecek zarar vermeden düşsün inşallah.Merhabalar herkese. Sabahtan beri doktorlardayim. Bu sabah doktora gittim ayrıntılı konuşmak için. Parça alalım sonuca göre iğne ya da kürtaj dedi. Ben de bakindigim hastanede başka doktora geldim. Igneyi vuruldum. Sabahtan beri Ağlıyorum. Kızlar nolur dua edin bebek düşsün diye. Noooluur.
bnde geçti sabah bi posta öğlen bi, akşam ayrıBende uyumuşum Günaydın ama pek bir ağlağım bugün
İnşallah sana tuplerin e bir zarar vermeden gitsin canım ya çok zor bu işlerMerhabalar herkese. Sabahtan beri doktorlardayim. Bu sabah doktora gittim ayrıntılı konuşmak için. Parça alalım sonuca göre iğne ya da kürtaj dedi. Ben de bakindigim hastanede başka doktora geldim. Igneyi vuruldum. Sabahtan beri Ağlıyorum. Kızlar nolur dua edin bebek düşsün diye. Noooluur.
Baş ağ rilii :) gunaydinkızlarrr
nasılsınız....
bene düğüne gidiyorum bir yakınıma, tamda oynama havasındayım, teyy teyyyBaş ağ rilii :) gunaydin
Hadi ii Denizlilisrsy halaybaşı olsun bizde geliozzz :)bene düğüne gidiyorum bir yakınıma, tamda oynama havasındayım, teyy teyyy
Merhabalar herkese. Sabahtan beri doktorlardayim. Bu sabah doktora gittim ayrıntılı konuşmak için. Parça alalım sonuca göre iğne ya da kürtaj dedi. Ben de bakindigim hastanede başka doktora geldim. Igneyi vuruldum. Sabahtan beri Ağlıyorum. Kızlar nolur dua edin bebek düşsün diye. Noooluur.
iyi olsun inşallahgünaydınnnnnnnnnn cimcimeler
ben bugün amh testi için hastaneye gidicem heycan bastı yahu ozgskne2011 amh değerinle tüp bebek raporu çıkartabiliyormuşsun hiç araştırdınmı canım raporlu olursa 3 kere daha deneyebiliyorsun bakalım sonuç 1 haftada çıkıyormuş bizimki ne çıkıcak kesin bi zıkkım çıkıcak olumsuz içime doğuyor da bakalım gari
Hayırlısı olsun ne diyim bünye alıştı artık olumsuz şeyler duymaya :)iyi olsun inşallah
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun, biliyorum amh nedeniyle rapor çıkıyor ama tek şart araştırma hastaneleri verdiği için kendileride en az bir aşılama yapmak istiyorlarmış, birde hastanelerde saat problem benim eşiminde işi problem, saati saatine uymak zorunda salladılar mı herşey tehlike. ama maddiyatımızon yetmediği yerde başvuracağımız yollardan biri.Hayırlısı olsun ne diyim bünye alıştı artık olumsuz şeyler duymaya :)
protein tahlilleri normal çıktı ama onlarda tek başına bir anlam ifade etmiyormuş pıhtılaşma için genetikden belli oluyormuş
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun, biliyorum amh nedeniyle rapor çıkıyor ama tek şart araştırma hastaneleri verdiği için kendileride en az bir aşılama yapmak istiyorlarmış, birde hastanelerde saat problem benim eşiminde işi problem, saati saatine uymak zorunda salladılar mı herşey tehlike. ama maddiyatımızon yetmediği yerde başvuracağımız yollardan biri.
aynı serüvenden geçtim bende ama ben kürtaj oldum vakumlu kimisi keşke olmasaydın korunmaya gerek kalmazdı dediler ama alakası yok üniverstedeki dr iğneden sonra 6 ay korunma verdi yani kürtaj neysede iğneden sonrada korunmak gerekiyor hiç olmazsa rahim temizlenmiş oldu pataloji raporum temiz geldi benim o yüzden zaten dr lar benim işin içinden çıkamadılar ama iğne etkili koca denizlide zor bulduk biz iğneyi vurulurken fazlasıyla yakıyor hemde çok ama gerçekten etkili tek bu kadarla kurtulmuş ol bunada şükür sonrada rahim filmi isticek dr un ama ben çektirmicem çünkü bir daha aşılama düşünmüyorum tüp yapıcaksak gerek yok dedi nihat gül o yüzden çektirmicem artık ayın 14 ünde genetik tahlili sonrada tekrar doktorumuza ziyaret bakalım ne dicek ama eski heycanım yokk daha çok korku var