- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.921
haklısın yazdıklarında ama eşim maalesef senin kadar şanslı değil çünkü yaşadığımız yer gerçektwn küçük bir il işsiz kslması demek burdan çekip gitmek demek oda macera olur, artık çekicez bir yere kadar, o yerde. gelince Allah büyük.özle sektörde olduğun sürece o hep sorun zaten hasta olmak gibi bir lüksün yok daha az önce tartışmak zorunda kaldım bu konuyu ama artık umursamıyorum yaaa ne demişler affınıza sığınarak eşşek olana semer vuran çok olur :)
bi bu iş yok ya 9 yıl oldu nerdeyse aynı şirkette çokda fifi durumundayım artık
olduğu kdr olmadığı kader ben bebek sahibi olmak için ne yapmam gerekiyorsa yapıcam şirket bunu istemiyorsa tazminatımı ödeyip göndericekler beni yoksa sözlü söylemler kulağıma dahi girmiyor
Canım evet iğne canımı çok yaktı. Ağladım. Kürtaj olmadım. İnşallah gerekmez. Çok korkuyordum zaten. Aynen ben de 6 ay korunucam şimdi. (ekim'de tüp başlicam diordum herkese, yalan oldu). Ama fark etmez beklerim. Zaten olmuyordu :) Ayrıca ben de bundan sonra direk tüp yapacağım için ben de rahim filmine gerek duymuyorum. Sanırım doktorum da buna katılır. Senle beklicez artık bu 6 ayı.. Bugün yine kan verdim, beta sonucunu bekliyorum..
haklısın yazdıklarında ama eşim maalesef senin kadar şanslı değil çünkü yaşadığımız yer gerçektwn küçük bir il işsiz kslması demek burdan çekip gitmek demek oda macera olur, artık çekicez bir yere kadar, o yerde. gelince Allah büyük.
sen çok iyi yapıyorsun canım, dediğin gibi özel sektörde çalışmak hiç kolay değil taviz verirsen seni iliğine kemiğine kadar sömürüyorlar ama ama arda arkası kesilmeye. amalar :)inan şansla alakalı değil bende kolay gelmedim 9 yıl a herkez gibi ne zorluklar çektim teyyyyy... sırf işsizlik korkusundan ama artık hiç birşey yok gözümde bunun eşime güvenmemlede alakası yok çünkü keselerimiz ayrıdır bana bir faydası olmaz
şu geçen zamanda bel fıtığı boyun fıtığı neler neler buldum işim sayesinde taki bu seneye kdr herşeyimi erteledim erteledimde noldu hiççç kocaman hiç hemde şimdi acımam yok ama olursa olur olmazsa olmaz
tabi senin durumun çok daha farklı
sen çok iyi yapıyorsun canım, dediğin gibi özel sektörde çalışmak hiç kolay değil taviz verirsen seni iliğine kemiğine kadar sömürüyorlar ama ama arda arkası kesilmeye. amalar :)
of ne yapalım bulunur herşeye bir çare.
bende artık herşeye kafamı yoramıyorum.
En doğrusu bu yoksa erken yaşta tahtalı köy yolunu bulucam ya napıyım
sen çok iyi yapıyorsun canım, dediğin gibi özel sektörde çalışmak hiç kolay değil taviz verirsen seni iliğine kemiğine kadar sömürüyorlar ama ama arda arkası kesilmeye. amalar :)
of ne yapalım bulunur herşeye bir çare.
bende artık herşeye kafamı yoramıyorum.
canım biz 3 ay ara verlim dedik,ilaçlar aşılama gibi değil çok yüksrk dozla veriyorlar yüzüm sivilceden görünmüyor ki bu en basiti, bu arada işte şu arı sütümüdğr nedir onu kullanıcam. dualarımdasın hep aklımdasın, herşey iyi olacak.Canım sen napiyorsun? Ara mi verdin tedaviye
canım ya inş herşey istediğiniz gibi olur, bilemeyiz ki belki de bu vesile olacaktır.kızlar benimde eşim aradı şimdi, benim eşim gazeteci ya bir haber. için gittiği yerde biriyle tanışmış o adamıda haber yapmak istemişti hatta. adam arı poleni ve sütü üretiyor hakiki ve katkısız, adamın müşterileri profösörmüş. tabi bu olay 3 yıl önceydi biz hiç ihtiyacımız olacağını düşünmemiştik. o zamanlar arı sütünün bilmem kaç gramına çok ciddi paralara satıyordu. hatta inanmayıp araştırdık ki gerçekten öyleymiş herşeye devaymış ve sadece toplu iğne ucu kadar arı sütü yiyecekmişsin yoksa vucudun değişik yerlerinden patlıyormuş, adamın müşterileride kanser hastaları ve çocukları olmayanlarmış,
adam atlamış oraya gitmiş arı sütü alacakmış yumurtanın kalitesine etkisi olur diye, bir profesörle görüşmüş bugün yine hakiki olduğundan eminsen kaçırma işe yarayabilir demiş. kullanırsın demi diyorr, ben bu adam böyle kendini parçalarken nasıl kullanmam ki. inşallah işe yarar parasından geçtim eşimin umudu hiç bitmiyor, hayal kırıklığına uğramada bari
Evet arı sütü icilecek sonra sabaha kadar dans dans dans :))canım biz 3 ay ara verlim dedik,ilaçlar aşılama gibi değil çok yüksrk dozla veriyorlar yüzüm sivilceden görünmüyor ki bu en basiti, bu arada işte şu arı sütümüdğr nedir onu kullanıcam. dualarımdasın hep aklımdasın, herşey iyi olacak.
canım biz 3 ay ara verlim dedik,ilaçlar aşılama gibi değil çok yüksrk dozla veriyorlar yüzüm sivilceden görünmüyor ki bu en basiti, bu arada işte şu arı sütümüdğr nedir onu kullanıcam. dualarımdasın hep aklımdasın, herşey iyi olacak.
nerden alıosun canım poleni bnde mi alsam acaba :)Teşekkür ederim canım. Iste ben de arı poleni yiyorum ya. Belki de bu bebek onu sayesinde oldu. Allah bilir. Aynen benim de son ilaclar vucudumda asiri sivilce yapti. Ben de vucudumun ara vermesini istiyorum. Ancak kendime gelirim 6 ayda. Zaten 6 ay dediğin ne ki hemen geçer ...
Sabaha kadar dans deyince tabi sende sabaha kadar dans etmek istedin dimi ii organik aşk bebişleri çıkacak KKK bu gruptan nnn :) en son hepiniz normal yoldan hamile kaliuormussunuz bir tek ben tüpe kalıyor musumnerden alıosun canım poleni bnde mi alsam acaba :)
bak varya ilk kim olur son kim olur bilmem ama hepimiz aynı anda yaşadık kader birliği yaptık ya binbir çeşit problemde, bir kader birliği daha yapıcaz ve aynı anda hamile kalarak bayram yapıcaz burda, art arda gelicek hamilelik müjdeleri ve sende onlardan biri olacaksın J jasmine7676 ve sabaha kadar dans işide çokkk çılgıncaSabaha kadar dans deyince tabi sende sabaha kadar dans etmek istedin dimi ii organik aşk bebişleri çıkacak KKK bu gruptan nnn :) en son hepiniz normal yoldan hamile kaliuormussunuz bir tek ben tüpe kalıyor musum
yaaa ne demezsin canım hep dans istiyorum emin olSabaha kadar dans deyince tabi sende sabaha kadar dans etmek istedin dimi ii organik aşk bebişleri çıkacak KKK bu gruptan nnn :) en son hepiniz normal yoldan hamile kaliuormussunuz bir tek ben tüpe kalıyor musum
ayy hayali bile çok güzel, bide yanyana gelsek 5 tane koca göbüşlerbak varya ilk kim olur son kim olur bilmem ama hepimiz aynı anda yaşadık kader birliği yaptık ya binbir çeşit problemde, bir kader birliği daha yapıcaz ve aynı anda hamile kalarak bayram yapıcaz burda, art arda gelicek hamilelik müjdeleri ve sende onlardan biri olacaksın J jasmine7676 ve sabaha kadar dans işide çokkk çılgıncaveeee mrym5579 eğer arı sütü bende işe yararsa hiç durma başla bence ben burdanpaylaşırım yine, ve mavi zeyus arı polenine bende başlayacaktım ama arı sütü girdi işin içine, ama etkisi oluyormuş sitede çok var bu şekilde hamile kaşan sende bırakma kullan, ama yine korun tabi çünkü ciddi anlamda etki göstermesi için en az 3 ay kullanmaşıymış bitkisel şeyler biraz geç etki ediyormuş.
değil mi tadından yenmez valla , birde M muhammedomer arkadaşımız var ama pek giremiyor sanırım arada görüyorum ben onu, aslında baya kalabalıktık negatif sonuç alan kaçtıayy hayali bile çok güzel, bide yanyana gelsek 5 tane koca göbüşler
çook güzel olurdu
Aman bende bir danslığım sorma :) geyige sarıyoruz idte yapacak birşey yok :)yaaa ne demezsin canım hep dans istiyorum emin ol
tüpe kalacak olan benim canım, hatta ondan bile umudum yok
Canim ben buralardayım okuyorum hep sizi.ben ikinci asilamaya basladim bugun kontrol vardi yine yumurta yok halen bugun 8.gun carsambaya kadar yine igne sonra kontrol.moral yok.pek..Allah yardimcimiz olsun .değil mi tadından yenmez valla , birde M muhammedomer arkadaşımız var ama pek giremiyor sanırım arada görüyorum ben onu, aslında baya kalabalıktık negatif sonuç alan kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?