Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haklısın yazdıklarında ama eşim maalesef senin kadar şanslı değil çünkü yaşadığımız yer gerçektwn küçük bir il işsiz kslması demek burdan çekip gitmek demek oda macera olur, artık çekicez bir yere kadar, o yerde. gelince Allah büyük.

Ben beklemicem ya 2. aydayım şimdi benim doktorum beklemeye gerek yok dedi 2 ay korunma yeterli dedi ilk doktorumda aynı şeyi söylemişti 2 ay yeter diye zaten tek doz en düşük dozda aldığımız için iğneyi ki açıkcası bende istemiyorum bu kadar beklemek adetin 2. günü doktordayım inşallah tedaviye başlamak için daha bugün konuştum 1 haftaya kadarda adet olurum diye tahmin ediyorum ya bakalım

inan şansla alakalı değil bende kolay gelmedim 9 yıl a herkez gibi ne zorluklar çektim teyyyyy... sırf işsizlik korkusundan ama artık hiç birşey yok gözümde bunun eşime güvenmemlede alakası yok çünkü keselerimiz ayrıdır bana bir faydası olmaz
şu geçen zamanda bel fıtığı boyun fıtığı neler neler buldum işim sayesinde taki bu seneye kdr herşeyimi erteledim erteledimde noldu hiççç kocaman hiç hemde şimdi acımam yok ama olursa olur olmazsa olmaz
tabi senin durumun çok daha farklı

sen çok iyi yapıyorsun canım, dediğin gibi özel sektörde çalışmak hiç kolay değil taviz verirsen seni iliğine kemiğine kadar sömürüyorlar ama ama arda arkası kesilmeye. amalar :)
of ne yapalım bulunur herşeye bir çare.
bende artık herşeye kafamı yoramıyorum.

En doğrusu bu yoksa erken yaşta tahtalı köy yolunu bulucam ya napıyım

En doğrusu bu yoksa erken yaşta tahtalı köy yolunu bulucam ya napıyım

Allah korusun canım. Beta sonucum 396'ya düşmüş. Bu ignenin etkisi çok fazlaymis. En azından 3 ay beklesen iyi olur. Ben 6 ay beklicem ya. Yeterki sağlıklı olsun. 2-3 ay daha beklerim fark etmez. Bir yerimden birşey eksilmez yani.

Canım sen napiyorsun? Ara mi verdin tedaviye

kızlar benimde eşim aradı şimdi, benim eşim gazeteci ya bir haber. için gittiği yerde biriyle tanışmış o adamıda haber yapmak istemişti hatta. adam arı poleni ve sütü üretiyor hakiki ve katkısız, adamın müşterileri profösörmüş. tabi bu olay 3 yıl önceydi biz hiç ihtiyacımız olacağını düşünmemiştik. o zamanlar arı sütünün bilmem kaç gramına çok ciddi paralara satıyordu. hatta inanmayıp araştırdık ki gerçekten öyleymiş herşeye devaymış ve sadece toplu iğne ucu kadar arı sütü yiyecekmişsin yoksa vucudun değişik yerlerinden patlıyormuş, adamın müşterileride kanser hastaları ve çocukları olmayanlarmış,
adam atlamış oraya gitmiş arı sütü alacakmış yumurtanın kalitesine etkisi olur diye, bir profesörle görüşmüş bugün yine hakiki olduğundan eminsen kaçırma işe yarayabilir demiş. kullanırsın demi diyorr, ben bu adam böyle kendini parçalarken nasıl kullanmam ki. inşallah işe yarar parasından geçtim eşimin umudu hiç bitmiyor, hayal kırıklığına uğramada bari

Canım sen napiyorsun? Ara mi verdin tedaviye
canım biz 3 ay ara verlim dedik,ilaçlar aşılama gibi değil çok yüksrk dozla veriyorlar yüzüm sivilceden görünmüyor ki bu en basiti, bu arada işte şu arı sütümüdğr nedir onu kullanıcam. dualarımdasın hep aklımdasın, herşey iyi olacak.

canım ya inş herşey istediğiniz gibi olur, bilemeyiz ki belki de bu vesile olacaktır.
sen bi kullanda belki bizde alırız belli olur :) bu arada ben hala adet olmadım

Evet arı sütü icilecek sonra sabaha kadar dans dans dans :))

Teşekkür ederim canım. Iste ben de arı poleni yiyorum ya. Belki de bu bebek onu sayesinde oldu. Allah bilir. Aynen benim de son ilaclar vucudumda asiri sivilce yapti. Ben de vucudumun ara vermesini istiyorum. Ancak kendime gelirim 6 ayda. Zaten 6 ay dediğin ne ki hemen geçer ...

nerden alıosun canım poleni bnde mi alsam acaba :)

nerden alıosun canım poleni bnde mi alsam acaba :)
Sabaha kadar dans deyince tabi sende sabaha kadar dans etmek istedin dimi ii organik aşk bebişleri çıkacak KKK bu gruptan nnn :) en son hepiniz normal yoldan hamile kaliuormussunuz bir tek ben tüpe kalıyor musum

Sabaha kadar dans deyince tabi sende sabaha kadar dans etmek istedin dimi ii organik aşk bebişleri çıkacak KKK bu gruptan nnn :) en son hepiniz normal yoldan hamile kaliuormussunuz bir tek ben tüpe kalıyor musum
bak varya ilk kim olur son kim olur bilmem ama hepimiz aynı anda yaşadık kader birliği yaptık ya binbir çeşit problemde, bir kader birliği daha yapıcaz ve aynı anda hamile kalarak bayram yapıcaz burda, art arda gelicek hamilelik müjdeleri ve sende onlardan biri olacaksın J jasmine7676 ve sabaha kadar dans işide çokkk çılgınca veeee mrym5579 eğer arı sütü bende işe yararsa hiç durma başla bence ben burdanpaylaşırım yine, ve mavi zeyus arı polenine bende başlayacaktım ama arı sütü girdi işin içine, ama etkisi oluyormuş sitede çok var bu şekilde hamile kaşan sende bırakma kullan, ama yine korun tabi çünkü ciddi anlamda etki göstermesi için en az 3 ay kullanmaşıymış bitkisel şeyler biraz geç etki ediyormuş.

yaaa ne demezsin canım hep dans istiyorum emin ol
tüpe kalacak olan benim canım, hatta ondan bile umudum yok

ayy hayali bile çok güzel, bide yanyana gelsek 5 tane koca göbüşler
çook güzel olurdu

değil mi tadından yenmez valla , birde M muhammedomer arkadaşımız var ama pek giremiyor sanırım arada görüyorum ben onu, aslında baya kalabalıktık negatif sonuç alan kaçtı
Canim ben buralardayım okuyorum hep sizi.ben ikinci asilamaya basladim bugun kontrol vardi yine yumurta yok halen bugun 8.gun carsambaya kadar yine igne sonra kontrol.moral yok.pek..Allah yardimcimiz olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…