- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
- 123
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
ayyy ayyy ayyy hamişimiz mi varmış. hayırlı sağlıklı olsun inşşşallah.topikimizde iki hamilemiz oldu gerisi gelir inşallah.
Tebrikleeeer hayirli olsun Icim acildi valla 2 tane hamile haberini gorunce bugun Kendimin olmus gibi sevindim umutlandim kendim icin de :) darisi bizlerin basinainşallah inşallah
bütün kalbimle bütün iyi idleklerimle dualarım size inşallahhh en tez zamanda sizlerinde hamişlik haberleriniz alırız
o kadar umutsuzdumki gözümün yaşını hala dindiremedim
Pozitifim pozitif enerji saçıyorum çok cok cok cok ama cok tesekkur ederim desteginiz icinbana bak hamileliğin tadını çıkar evham yapıp durma artık karnındakini etkileyeceksin. tamam zor sma bu kadar panik olma lütfen lütfen lütfen. negatifleri çekme üzerine olumlu düşün olumlu olsun.ayrıca tavsiye ettiğin yer afyonda ise gidemem çünkü bize en yakın ankara oluyor yarında iki tane merkezle görüşmemiz var. tşk ederim canımm
Ilk asilamamdi 17 gun gecikince yaptim kan tahlilini 10 gunde yaptigim idrar tahlili negatiftiÇok çok çok sevindim adına... Saglicakla kucağına almayı nasip etsin Rabbimkaçıncı aşılama idi ? Belirti falan varmiydi negatif DİE ne zaman test yapipda negatif olduğunu dusunuyordun
Insallaaaaaaahhhhh insallaah sabredin ve cok kafaya takmayin lutfenTebrikleeeer hayirli olsun Icim acildi valla 2 tane hamile haberini gorunce bugun Kendimin olmus gibi sevindim umutlandim kendim icin de :) darisi bizlerin basina
17 gun bugun asilama gunu dahilHayırlı akşamlar arkadaslar denizlilisrsy ve sipsirine size bi sorum var asilamanin kaçıncı günü kanda belli oldu sizin ?
Benimde ilk aşılamam ve 12Gün kan testi yaptırmıştım 1.20 negatifti hala adet olmadım o yüzden sordum belirti flan varmiydi peki?17 gun bugun asilama gunu dahil
Bence zmn kaybetmeden dr a gitmelisinBenimde ilk aşılamam ve 12Gün kan testi yaptırmıştım 1.20 negatifti hala adet olmadım o yüzden sordum belirti flan varmiydi peki?
Benimde asilamanin 18. Günüm bugün doktorum kesin gibi konuşmuştu iki gün daha olmazsan gel dedi bakalim bekliyorum iki gün daha sonra gidip bi kan daha veririm teşekkürler cevap için.. Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı tüm isteyenlerin basinaBence zmn kaybetmeden dr a gitmelisin
belirti derseniz gece uykusuzluk gunduz uyku basmadi karin sisligi gaz ve kabizlik hemde asiri goguslerde hafif acimalar sıcak basması kisaca adet belirtileri diyebilirim bende reglimi bekliyordum ama süpriz iste
Saolun arkadaşlar inş hepimiz buraya hamiş olduğumuzu yazarız en kısa zamanda
ben 13. günü dayanamayıp acilde test yaptırdımm dr düşük değer dedi 15. gün nasılsa randevu aldım gideyim dedim o zaman yükselmişti biraz daha şimdi 1 hafta sonra tekrarHayırlı akşamlar arkadaslar denizlilisrsy ve sipsirine size bi sorum var asilamanin kaçıncı günü kanda belli oldu sizin ?
inşallah bugün güzel haberlerle gelirsinnnnBenimde asilamanin 18. Günüm bugün doktorum kesin gibi konuşmuştu iki gün daha olmazsan gel dedi bakalim bekliyorum iki gün daha sonra gidip bi kan daha veririm teşekkürler cevap için.. Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı tüm isteyenlerin basina
aminnn cümlemize inşallahhhhhhhhBenimde asilamanin 18. Günüm bugün doktorum kesin gibi konuşmuştu iki gün daha olmazsan gel dedi bakalim bekliyorum iki gün daha sonra gidip bi kan daha veririm teşekkürler cevap için.. Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı tüm isteyenlerin basina
Pozitifim pozitif enerji saçıyorum çok cok cok cok ama cok tesekkur ederim desteginiz icin
bugün arar sorarım aspirin olayını benim doktorum jel bile vermedi aşılamadan sonra gerek yok diyehep öyle olalım inşallah dr sor asprin kullanmana gerek var mıymış
sende de kasık batması gibi oluyor muaşırı uyku hali
süt bezeleri ağrısı ve eklem kaşıntısı
Benide unutmaaminnn inşallahhhhhhh
canım hep duamdasınız arztinle Denizlilisrsy birlikehepimiz güzel hamişlikler yaşayalımmmmmmm
inşallah tamamına erer
dualarımın hepsi sizlere kızlar rabbim hepinize tattdıırsın hepimizin sağ sağlim kucağımızı doldursunBenide unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?