• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyy ayyy ayyy hamişimiz mi varmış. hayırlı sağlıklı olsun inşşşallah.topikimizde iki hamilemiz oldu gerisi gelir inşallah.
:KK36:aminnn inşallahhhhhhh
canım hep duamdasınız arztinle Denizlilisrsy birlike:KK19::KK19: hepimiz güzel hamişlikler yaşayalımmmmmmm
inşallah tamamına erer

inşallah inşallah

bütün kalbimle bütün iyi idleklerimle dualarım size inşallahhh en tez zamanda sizlerinde hamişlik haberleriniz alırız

o kadar umutsuzdumki gözümün yaşını hala dindiremedim
Tebrikleeeer hayirli olsun Icim acildi valla 2 tane hamile haberini gorunce bugun Kendimin olmus gibi sevindim umutlandim kendim icin de :) darisi bizlerin basina

Çok çok çok sevindim adına... Saglicakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ;) kaçıncı aşılama idi ? Belirti falan varmiydi negatif DİE ne zaman test yapipda negatif olduğunu dusunuyordun

bana bak hamileliğin tadını çıkar evham yapıp durma artık karnındakini etkileyeceksin. tamam zor sma bu kadar panik olma lütfen lütfen lütfen. negatifleri çekme üzerine olumlu düşün olumlu olsun.ayrıca tavsiye ettiğin yer afyonda ise gidemem çünkü bize en yakın ankara oluyor yarında iki tane merkezle görüşmemiz var. tşk ederim canımm
Pozitifim pozitif enerji saçıyorum çok cok cok cok ama cok tesekkur ederim desteginiz icin

Benimde ilk aşılamam ve 12Gün kan testi yaptırmıştım 1.20 negatifti hala adet olmadım o yüzden sordum belirti flan varmiydi peki?
Bence zmn kaybetmeden dr a gitmelisin
belirti derseniz gece uykusuzluk gunduz uyku basmadi karin sisligi gaz ve kabizlik hemde asiri goguslerde hafif acimalar sıcak basması kisaca adet belirtileri diyebilirim bende reglimi bekliyordum ama süpriz iste

Bence zmn kaybetmeden dr a gitmelisin
belirti derseniz gece uykusuzluk gunduz uyku basmadi karin sisligi gaz ve kabizlik hemde asiri goguslerde hafif acimalar sıcak basması kisaca adet belirtileri diyebilirim bende reglimi bekliyordum ama süpriz iste
Benimde asilamanin 18. Günüm bugün doktorum kesin gibi konuşmuştu iki gün daha olmazsan gel dedi bakalim bekliyorum iki gün daha sonra gidip bi kan daha veririm teşekkürler cevap için.. Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı tüm isteyenlerin basina

Hayırlı akşamlar arkadaslar denizlilisrsy ve sipsirine size bi sorum var asilamanin kaçıncı günü kanda belli oldu sizin ?
ben 13. günü dayanamayıp acilde test yaptırdımm dr düşük değer dedi 15. gün nasılsa randevu aldım gideyim dedim o zaman yükselmişti biraz daha şimdi 1 hafta sonra tekrar

Benimde asilamanin 18. Günüm bugün doktorum kesin gibi konuşmuştu iki gün daha olmazsan gel dedi bakalim bekliyorum iki gün daha sonra gidip bi kan daha veririm teşekkürler cevap için.. Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı tüm isteyenlerin basina
inşallah bugün güzel haberlerle gelirsinnnn:KK68:

aminnn cümlemize inşallahhhhhhhh

Pozitifim pozitif enerji saçıyorum çok cok cok cok ama cok tesekkur ederim desteginiz icin
:nazar::nazar: hep öyle olalım inşallah dr sor asprin kullanmana gerek var mıymış
sende de kasık batması gibi oluyor muo_Oaşırı uyku hali
süt bezeleri ağrısı ve eklem kaşıntısı

:nazar::nazar: hep öyle olalım inşallah dr sor asprin kullanmana gerek var mıymış
sende de kasık batması gibi oluyor muo_Oaşırı uyku hali
süt bezeleri ağrısı ve eklem kaşıntısı
bugün arar sorarım aspirin olayını benim doktorum jel bile vermedi aşılamadan sonra gerek yok diye
kasık batması oluyor sanki adetliymişimde ilk günleriymiş gibi özellikle çok ayakta kaldığımda benim miğde ağrım var yediğim içtiğim sürekli ağzıma geliyor gece uykum nerdeyse hiç yok ve eklem değil ama sol bacağım kasıyor ilk aşılama gününden beri gögüs uçlarımda acı yok ama üstlerinde hafif acı var üzerine yattığımda yada elimle bastırdığımda hissediyorum

Back
X