- 15 Aralık 2007
- 3
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
temmuz 27de bende.. çok midem bulanıyo ve kusuyorum hep, bıktım artık napabilirim kızlar
hadi bakalım genciza,bize müjdeli haberlerle dön inşallah :)
merhaba meralcim benimde doğum tarihi 29 temmuz görünüyor.inşallah hayırlısıyla kucağımızada alırız.bendede mide bulantısı hiç olmadı ama sabahları açken öğürme oluyor,sadece öğürüyorum yani çok ilginç :) bi iki lokma bişey yiyince geçiyor.bugün 5 te kontrolüm var çok heyecanlıyım.
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim.bebeğim iyi çok şükür kalbi pır pır atıyordu.kolları bacakları oluşmuş.önce öylece duruyordu uslu bebeğim sonra doktor karnıma biraz bastırdı başladı hoplayıp zıplamaya.allahım ne güzel duygu eşimde yanımdaydı çok mutlu olduk.darısı isteyen herkesin başına inşallah.bu arada s.a.t.'a göre 6 gün geriden geliyordum.arayı kapatmışız 2 güne düşmüş :)
meral kocaelinde mi yaşıyorsun. Tetkiklerini nerede yaptırıyorsun? Doğum için hangi hastaneyi seçtin? Aslında doktoru da soracağım ama yasak mı bilmiyorum..
Ben de Temmuz annesi olcağım..5 temmuzda doğumum var kısmetse..İkinci bebişim ,benimde şu anda 13 haftalık..
Sinop da doğru düsrüst doktor olmadığından Kastamonuda ki özel bir hastaneye gidiyorum..Herkes sağlıkla kucağına alır inş..
aa berşulecim gözünaydın canım çok sevindim.ya ilk adını burda görünce şaşırdım açıkcası yarışma bölümünde alışmışım sana.sanki sen hamile kalamazmışsın gibi, kendini siteye adamışsın gibi geldi bi an sonra güldüm kendime :dance: allah analı babalı büyütsün canım.a.s.