- 25 Temmuz 2021
- 887
- 1.170
- 63
Anladım,teshirse iyi yapmışlar yıkatmaklaTeşhirden alındı herhalde, o sebeple yıkandı diye anladim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım,teshirse iyi yapmışlar yıkatmaklaTeşhirden alındı herhalde, o sebeple yıkandı diye anladim.
robotlara bayılıyorum. tertemiz görünen evden bile inanılmaz toz çıkarıyor mübareklerBenim kac kere yikandi bilmiyorum. Robot hala halı tüyü toplar.
Teşhir degilse, yikandiysa yazik olmuş. O yikama aletleri döşemeyi eskitiyor. Yüzünden bir silinse tozu giderdi zaten.Anladım,teshirse iyi yapmışlar yıkatmakla
Halıdan cikariyorlar büyük cogunlukla. Halı çok fena bir mikrop yuvası. Mayt, alerjenler, toz, ev akarları... her seyi tutuyor. Astımı tetikliyor.robotlara bayılıyorum. tertemiz görünen evden bile inanılmaz toz çıkarıyor mübarekler
zaten robotlar halısız evlere göre tasarlanmış bence çünkü halı kenarları kalıyor. bizim kültürde evler cami gibi malum bi de dizileri saymazsak evde ayakkabıyla yürüyenlerin ağzına anneleri terlikte vurmuş nesilleriz tabiHalıdan cikariyorlar büyük cogunlukla. Halı çok fena bir mikrop yuvası. Mayt, alerjenler, toz, ev akarları... her seyi tutuyor. Astımı tetikliyor.
Halı kullanmayan insanlar var.
Bakiyorum sırıtmıyor evleri. Cool görünüyor.
Ben haliyi kaldirsam evde temizlik var gibi görünüyor.
Hiç yakışmıyor.
benim de mobilyalarım yeni geldi, süpür toz al iki gün sonra bakıyorum tozlanmış. yeni mobilyalarda olur dediler bana daYıkamaya vermedım de koltuk yıkama evde temizledi. O zaman bı 2 hafta daha dayanaym.
Yüzünden sildim gitmedi açıkçası. Yıkama aletleri supurge gbi bişeydi aslında deterjan koydurmadım.Teşhir degilse, yikandiysa yazik olmuş. O yikama aletleri döşemeyi eskitiyor. Yüzünden bir silinse tozu giderdi zaten.
Yüzünden sildim gitmedi açıkçası. Yıkama aletleri supurge gbi bişeydi aslında deterjan koydurmadım sadece su ve parfumle.Teşhir degilse, yikandiysa yazik olmuş. O yikama aletleri döşemeyi eskitiyor. Yüzünden bir silinse tozu giderdi zaten.
maalesef o da çözüm değil benim tüm evim beyazdı halılarıma kadar herşeyYeni Halılardaki toz maalasef uzun süre gecmiyor ..birde eşyalariniz koyu renk galiba bu kadar toz gordugunuze göre en buyuk hata ilk firsatta bende butun evi acik renk esya ile degistiricem
10 günlük evlinin derdi bu olmamalı yaBaşlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz
Eşyalar yeni dedim koltuk yıkama çagırdım deterjan koydurmadan sadece su ve parfüm ile koltuk sandalye halı temizlettim kısa programda da olsa perdeleri de ben yıkadım. Butun evı bal dök yala yaptım 2 gün geçti yine her yer pamuk pamuk toz allah aşkına bi çözüm önerisi. Ayrıca temizlikle ilgili pratik bilgilerinize de talibim.