How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temizlikkk

Ay herşeye mıy mıylanan temizlik hastası nurtopu gibi doğmuştur
Beraber yaşayacaklara sabır dilerim

robotlara bayılıyorum. tertemiz görünen evden bile inanılmaz toz çıkarıyor mübarekler😂
Halıdan cikariyorlar büyük cogunlukla. Halı çok fena bir mikrop yuvası. Mayt, alerjenler, toz, ev akarları... her seyi tutuyor. Astımı tetikliyor.

Halı kullanmayan insanlar var.

Bakiyorum sırıtmıyor evleri. Cool görünüyor.

Ben haliyi kaldirsam evde temizlik var gibi görünüyor. 🤣

Hiç yakışmıyor.

Hatırlıyorum da evlendğimde aynı şekılde öbek öbek halı havı olurdu her yer.Umursamıyordum demek ki:/Kendim temizlemiyordum belki de ondan.Yardımcım olmasaydı da asla sizin yaptığınız bu işleri yapıp kendimi harap etmezdim.
Hayat ,temizlikle zaman öldürecek kadar uzun değil maalesef .

Halıdan cikariyorlar büyük cogunlukla. Halı çok fena bir mikrop yuvası. Mayt, alerjenler, toz, ev akarları... her seyi tutuyor. Astımı tetikliyor.

Halı kullanmayan insanlar var.

Bakiyorum sırıtmıyor evleri. Cool görünüyor.

Ben haliyi kaldirsam evde temizlik var gibi görünüyor. 🤣

Hiç yakışmıyor.
zaten robotlar halısız evlere göre tasarlanmış bence çünkü halı kenarları kalıyor. bizim kültürde evler cami gibi malum😂 bi de dizileri saymazsak evde ayakkabıyla yürüyenlerin ağzına anneleri terlikte vurmuş nesilleriz tabi😂

Teşhir degilse, yikandiysa yazik olmuş. O yikama aletleri döşemeyi eskitiyor. Yüzünden bir silinse tozu giderdi zaten.
Yüzünden sildim gitmedi açıkçası. Yıkama aletleri supurge gbi bişeydi aslında deterjan koydurmadım.

Teşhir degilse, yikandiysa yazik olmuş. O yikama aletleri döşemeyi eskitiyor. Yüzünden bir silinse tozu giderdi zaten.
Yüzünden sildim gitmedi açıkçası. Yıkama aletleri supurge gbi bişeydi aslında deterjan koydurmadım sadece su ve parfumle.

Yeni Halılardaki toz maalasef uzun süre gecmiyor ..birde eşyalariniz koyu renk galiba bu kadar toz gordugunuze göre en buyuk hata ilk firsatta bende butun evi acik renk esya ile degistiricem

Yeni Halılardaki toz maalasef uzun süre gecmiyor ..birde eşyalariniz koyu renk galiba bu kadar toz gordugunuze göre en buyuk hata ilk firsatta bende butun evi acik renk esya ile degistiricem
maalesef o da çözüm değil benim tüm evim beyazdı halılarıma kadar herşey
öbek öbek pamukçuklar yine her yerde uçuştu o kadar çok tozutuyor ki yine görülüyor
ne zamanki halılarım 1 sene içinde 4 kere halı yıkamaya gitti o zaman azaldı...
koltuklarımı da yıkatmam gerektiğini söylediler ondan da yeni olduğu için çok toz çıktı silince geçmedi 1 sene içinde 2 kere yıkama şirketi çağırmak zorunda kalmıştım sırf dökülen tozu azalsın diye
geçen sene sadece salon koltuklarımı değiştirdim bej-kahve arası
ondan da çok toz çıktı neyseki özel yaptırmıştım kılıfları çıkartılabilen
attım makinaya :KK70: çok kolay oldu öyle

Derde gel.
10 günlük evlilikte ne koltuğu, yıkatması ya :D
Nerede nasıl pozisyon da sevişelim diye dert etsen daha mantıklıydı :D

Sal gitsin nasılsa hep kirlenecek :D

10 günlük evlilikte kaç kez ev süpürdünüz ay 😃
Halı tüyleri bir iki yıkamada geçer.
Bir de halıları fırçalayın, o da çok büyük oranda bitirir o tüyleri.
Ben de böyleydim de bir faydasını görmedim, 3 çocuktan sonra hele insan görmemeyi öğreniyor, sen de öğrenirsin kardeeeeş🤦

10 günlük evlilikte perde ve koltuk yıkama işine girerseniz ev temizliği konusunda kafayı yersiniz.
Hayatı kendinize ve birlikte yaşadığınız insanlara zindan edersiniz.
O bahsettiğiniz tozlar muhtemelen yeni halının havlarından dolayı oluşan çıkan pamukçuklardır.
Dolayısıyla pis, mikroplu şeyler değil.
Süpürge başlığınızın fırçalı kısmını açın halıları çok az nemlendirip düzenli süpürün.
Bu şekilde daha hızlı azalıp kaybolacaklardır.

Halılar yeni olunca öyle oluyor. Kaç kez yıkamaya gönderdim yok olmadı.
Bir de cadde üstü ise ev daha da fena...
Bizim evde kedi var o ayrı ancak hala her gün robot süpürge bir odadan bir hazne dolusu toz çıkarıyor.

Başlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz🤦‍♀️🤦‍♀️
Eşyalar yeni dedim koltuk yıkama çagırdım deterjan koydurmadan sadece su ve parfüm ile koltuk sandalye halı temizlettim kısa programda da olsa perdeleri de ben yıkadım. Butun evı bal dök yala yaptım 2 gün geçti yine her yer pamuk pamuk toz🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ allah aşkına bi çözüm önerisi. Ayrıca temizlikle ilgili pratik bilgilerinize de talibim.
10 günlük evlinin derdi bu olmamalı ya

Hali nasil hali ki bu kadar toz olmus🙄 benimkiler tuysuz kilsiz ikea halisi.. rahat tavsiye ederim herkesede… bu kadar kafaya takma

Back