• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikkk

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
33
34
Başlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz🤦‍♀️🤦‍♀️
Eşyalar yeni dedim koltuk yıkama çagırdım deterjan koydurmadan sadece su ve parfüm ile koltuk sandalye halı temizlettim kısa programda da olsa perdeleri de ben yıkadım. Butun evı bal dök yala yaptım 2 gün geçti yine her yer pamuk pamuk toz🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ allah aşkına bi çözüm önerisi. Ayrıca temizlikle ilgili pratik bilgilerinize de talibim.

Başlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz🤦‍♀️🤦‍♀️
Eşyalar yeni dedim koltuk yıkama çagırdım deterjan koydurmadan sadece su ve parfüm ile koltuk sandalye halı temizlettim kısa programda da olsa perdeleri de ben yıkadım. Butun evı bal dök yala yaptım 2 gün geçti yine her yer pamuk pamuk toz🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ allah aşkına bi çözüm önerisi. Ayrıca temizlikle ilgili pratik bilgilerinize de talibim.
1. Kural hiç bir ev yağ dok bal yala olmaz. Herkes kendi evinin pis yerini kendisi bilir 😄
2. Eğer durumunuz varsa robot alın çünkü evde toz sıkıntısı kalmıyor.
3. Maddi durumunuza göre belli dönemlerde bir yardimci abladan destek alın.
4. O pamuklar beni de sinir etmişti. Benbu şekilde çözüm bulmuştum.
Çok tatlı çok mutlu bir evliliğiniz olsun inşallah. Tek derdiniz bu olsun. ♥️

Halılardandır muhtemelen. Evlendiğim ilk zamanlar günlük ev süpürürdüm işten gelince halının yerde öbek öbek tüyleri olurdu. Uzun bir süre geçmedi yıkamaya da gitti geldi aynıydı. Sonra bir gün büyük temizlik yapıyordum halıları sarıp kaldırdım altını falan silip süpürmek için garip bi şekilde ondan sonra dökülmedi ne alaka bilmiyorum 😂

hayırlı olsun :)
halılar bir kaç kez yikanmadikca ne yazık ki yumak yumak toz bırakmaya devam ediyor. halı fırçası ile fırçalamak da bir çözüm. ama tabi her ikisi de halıyı yipratiyor

Ben de aynı dertten muzdaribim maalesef. Yemek masasini bir gün silmesem, gri pamukcuklu toz birikiyor. Biri elini degdirse, bu masa kaç gündür silinmemiş acaba diye düşünür. Korkunç bir şey. Bu kadar emek verip verim alamamak. Ben evimin yol kenarinda olmasına bağlıyorum bu toz olayını ama pencereler hep kapalı malum kış ayındayız yine de değişen bir şey yok.

Bal dök yala evler, sadece en hamarat benim programında galiba 🤭

10 gunde zaten temiz olan evde mi bu kadar is yaptiniz :KK57:

Benim size tavsiyem ancak oturun dinlenin, keyif kahvesi için, olabilir.

Yaziktir ya.
Temiz değil işte halı özellikle yeni olunca sureklı pamukcuklar çıkıyor. Eşimde ilk bi sen goruyorsun bu tozları dedi elini aldım sürsüm haklısın dedi. Bu arada yazımda öyle gorunmus olabılır ama aşırı titiz biri değilim kesinlikle ama hani pislik içinde de yaşayamam.

Bi sure sonra tuylenmesi kesilir bende de oyle oluyodu . Ya yikamaya vermek lazim halilari ya da duzenli supurmek.

Bi sure sonra tuylenmesi kesilir bende de oyle oluyodu . Ya yikamaya vermek lazim halilari ya da duzenli supurmek.
Yıkamaya vermedım de koltuk yıkama evde temizledi. O zaman bı 2 hafta daha dayanaym.

Temiz değil işte halı özellikle yeni olunca sureklı pamukcuklar çıkıyor. Eşimde ilk bi sen goruyorsun bu tozları dedi elini aldım sürsüm haklısın dedi. Bu arada yazımda öyle gorunmus olabılır ama aşırı titiz biri değilim kesinlikle ama hani pislik içinde de yaşayamam.

Ben hala yazik diye düşünüyorum.

Bizim de yeni halilarimiz oldu elbette, pislik icinde tabirini bunun icin kullanmam ben. Tabi ki herkesin tolere ettigi temizlik seviyesi farkli.

Ama esiniz acisindan da sok olmali bu durum. Biriyle evleniyorsun sabah aksam evi supuruyor, evde cocuk falan da cok yani. Bence cidden abarttiginizin farkina varmalisiniz.

Süpürgenizin markası nedir?

Yeni ev çok toz olur, süpürgenin iyi çekmesi işi kolaylaştırır.

Halıların yeni olmasından kaynaklanıyor malesef. Robot supurge büyük ölçüde azaltacaktir
İlk dikey süpürge istiyordum ama fiyatları aynı aşago yukarı robot supurge dusuneyım o zaman

Halılardandır muhtemelen. Evlendiğim ilk zamanlar günlük ev süpürürdüm işten gelince halının yerde öbek öbek tüyleri olurdu. Uzun bir süre geçmedi yıkamaya da gitti geldi aynıydı. Sonra bir gün büyük temizlik yapıyordum halıları sarıp kaldırdım altını falan silip süpürmek için garip bi şekilde ondan sonra dökülmedi ne alaka bilmiyorum 😂
Bende sirkeliyorum sürekli şimdi ınkar edemem yıkamadan sonra azaldı ama hala bir toz olayı var.

Bende sirkeliyorum sürekli şimdi ınkar edemem yıkamadan sonra azaldı ama hala bir toz olayı var.
Geçiyor da insanı mahvediyor. Bir de tencere kapağı yuvarlıyorlar onu da yapmıştım ben.

Şimdi sizin toz mu var yoksa halının tüyleri dökülüyor ondan dolayı mı? Yani toz başka şeyden mi desem gerçi günlük toz hemen olmaz öyle

Back