temizlikçi bayana yardım

syec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
139
21
42
arkadaşlar bi bayan gelecek temizlik için.bebeğim var eşim onunla ilgilencek muhtemelen. halılarımı yıkamaya verdim. onun dışındaki temizlik işlerini yapıcak(silme süpürme toz alma cam silme banyo tuvalet). bende yardım edicem muhakkak ki. içerdeki toplanması gereken leri toplama serme. toz alma.

peki sizler yardım ediyor musunuz. gelen bayan neler yapıyor. bundan sonrada 15 günde yarım gün gelmesini isticem memnun kalırsam. yarım günde hangi işler hangi döngüyle yaptırılabilir.

Ben yardım etmiyorum hatta bulunduğu odaya girmiyorum rahatsız olmasın diye.İşine karıştığımı düşünebilir belki.
15 günde bir alırsanız her geldiğinde cam kapı ve fayans sildirmezsiniz çünkü uzun sürüyor diğer işlere vakit kalmaz yarım günde.bence evin o anki ihtiyacına göre yönlendirirsiniz.

bende ortadakileri kaldırıp tozu ben alırsam çabucak biter yetişsin diye düşündüm. bide ilk kez gelecek hızını bilemiyorum :)

siz hiç müdahale etmeyin ki gelecek olan bayanın nasıl olduğuna beğenip beğenmeyeceğinize kolay karar verebilirsiniz..

İlkinde tam gün gelecekse hiç karışmayın derim. Sadece başlamadan özel isteklerinizi belirtin. Cam silerken çervece ve camı için iki ayrı su kullanın, videla yerine elle,şuraya cif sürülmesin çiziliyor gibi. Yarım günü en doğru kullanmak adına belki hafif iş olan toz almayı siz yapıp ona ağır işleri bırakabilirsiniz.

bayan geldi.. genel anlamda memnun kaldım. ben sadece 2 balkonu yıkayıp temizledim birde ufak tefek yerleştirme boşaltma. biraz yönlendirme gerekti genç bi bayandı. bundan sonra 20 günde bir yarım gün gelmesini istedim inş. o zamanlarda da sıkıntısız devam ederiz.

bende yardımcı bayan arıyorum ama bulamıyorum :KK43: biran önce bulmam gerek istanbuldamı yaşıyorsunuz

X