- 5 Mayıs 2017
- 106
- 58
- 18
- 36
- Konu Sahibi Sesssizgemi
-
daha once hic almadim evdeydim calismiyordum yavas yavas yapiyordum ama calisinca ev alip basini gidiyor yetisemiyorum tam gun temizlik 160 tl diyorlar fazla da geliyor. bir de temizlikciye ne yaptirilir bir gunde hepsini bitirebilir mi hic bir fikrim yokMaddi durum vs musaitse kafana gore birini bulursan al tabii. Oyle bi imkanim olsa kesin alirdim bende.
Su da varki bende.. evimde yabanci biri esyalarim yabanci birinin dokunmasi vs. Bunlar kafama yatmiyor bir turlu.
O da sizin yaptiklarinizin benzerini yapacaktir banyo wc supurge toz silme camlar kapilar balkonlar bir gunde hepsini bitirir benim.aldigim temizkikciye eksktra mutfak.dolabi veya duvarlar sildirisen fazladan para istiyecektir tahamini cogu oyle yapiyor cunkudaha once hic almadim evdeydim calismiyordum yavas yavas yapiyordum ama calisinca ev alip basini gidiyor yetisemiyorum tam gun temizlik 160 tl diyorlar fazla da geliyor. bir de temizlikciye ne yaptirilir bir gunde hepsini bitirebilir mi hic bir fikrim yok
Bilmemki sitenin elit ve zenginlerine sormak lazim :)))daha once hic almadim evdeydim calismiyordum yavas yavas yapiyordum ama calisinca ev alip basini gidiyor yetisemiyorum tam gun temizlik 160 tl diyorlar fazla da geliyor. bir de temizlikciye ne yaptirilir bir gunde hepsini bitirebilir mi hic bir fikrim yok
duvarlari degil de mutfak dolabini ic dis silse cok iyi olur ayni gun bunlarin hepsini yapabilen birini bulursam en azindan bir kere de olsa deneyecegim merak ediyorum cunku nasil oluyor temizlikci almak bakalim kac gun temiz duracak evimO da sizin yaptiklarinizin benzerini yapacaktir banyo wc supurge toz silme camlar kapilar balkonlar bir gunde hepsini bitirir benim.aldigim temizkikciye eksktra mutfak.dolabi veya duvarlar sildirisen fazladan para istiyecektir tahamini cogu oyle yapiyor cunku
Ayni gun bitirir. Ama siz yine yaptiracaginiz islemleri oncesinden soyler oyle.alirisniz o soyler ztn bitiremeyecek.olursaduvarlari degil de mutfak dolabini ic dis silse cok iyi olur ayni gun bunlarin hepsini yapabilen birini bulursam en azindan bir kere de olsa deneyecegim merak ediyorum cunku nasil oluyor temizlikci almak bakalim kac gun temiz duracak evim
aslinda ben de bu kafadayim ama bazi evlere gidince ozellikle gorumceme falan imreniyorum kendimi eksik hissediyorum nasil bu kadar temiz duzenli olabiliyor diye sonra kendme bakinca kiziyorumBen de yogun calisiyorum ikizlerim var genelde oyuncaklarini odalarinda tutarim rutin islerim mutlaka her seyin yeri vardir duzenliyimdir temizlige gelince cts leri silerim evi toz alirim aynalari silerim lavabolar elden gecer..tabi hafta ici en az 3kez supururum..Cam ve kapıya gelince isim olmaz onlarla hic ..senede 2kez cam kapiya bayan aliyorum her hafta cam silmek veya her ay sacma ..
isler yaptikca bitmez hayat kisa cocuklara vakit ayirmak sart ...
daha once hic almadim evdeydim calismiyordum yavas yavas yapiyordum ama calisinca ev alip basini gidiyor yetisemiyorum tam gun temizlik 160 tl diyorlar fazla da geliyor. bir de temizlikciye ne yaptirilir bir gunde hepsini bitirebilir mi hic bir fikrim yok
Eğer ayda 1 gelecekse çok fazla şey yaptıramazsınız.daha once hic almadim evdeydim calismiyordum yavas yavas yapiyordum ama calisinca ev alip basini gidiyor yetisemiyorum tam gun temizlik 160 tl diyorlar fazla da geliyor. bir de temizlikciye ne yaptirilir bir gunde hepsini bitirebilir mi hic bir fikrim yok
daha once hic almadim evdeydim calismiyordum yavas yavas yapiyordum ama calisinca ev alip basini gidiyor yetisemiyorum tam gun temizlik 160 tl diyorlar fazla da geliyor. bir de temizlikciye ne yaptirilir bir gunde hepsini bitirebilir mi hic bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?