• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik

Huzurlu_2010

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
89
14
18
Kızlar merhaba, yaz bitmeden güzel bir temizlik yapmak istiyorum. Kapılar, camlar, halılar, tüller, dolap içleri falan... Bana güzel bir sıralama yapar mısınız? Öncelikle nereden başlıyım? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum, çok teşekkür ederim

halıları yıkamacıya yolla ..
perdeleri makineye at ..
camları sil ..
hepsini takmadan yerlestirmeden de dolapları hallet ..
kolay gelsin,ben hallettim hepsini .. :)

Kızlar merhaba, yaz bitmeden güzel bir temizlik yapmak istiyorum. Kapılar, camlar, halılar, tüller, dolap içleri falan... Bana güzel bir sıralama yapar mısınız? Öncelikle nereden başlıyım? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum, çok teşekkür ederim
şu dediklerinizi bide ben yapsam cok güzel olcak ama üstümde acayip bi tembellik var

off bazen bende evden kaçıp gidesim geliyor işten gelince biri temizlemiş olduğunu görmeyi umut ediyorum ama tabi öyle bi şey olmuyor napıcan işte umut fakirin ekmeği:KK48:

Ben camlardan baslarim perde makinaya o ara dolaplar mobilya yer ve halilarida bahcede yikarim ohh mis :) :) ve en son toz en sevmediğim :P

Benim de temizlik yapmam lazım...
Kuşlar sağolsun bugün perde yıkıyorum yarın tüy içinde... Oda oda yapayım bari ben de...

Ben de haftanın tek günü evdeyim. Dün camları sildim tülleri yıkadım,temizlik de yaptım ama öyle dip bucak yapamadım,ütü de vardı diye:KK43: Sonraki yapacaklarım sırasıyla koltuk örtüleri,yastık kılıflarını yıkamak.Sonra halılar,sonra mutfak banyo duvarlarını ciflemek,halim olursa ve dünkü gücü kendimde bulabilirsem:KK43: Dolap konusu için biraz daha bekliyorum,hava soğuyunca yazlık-kışlık değişimi yapınca temizleyecem

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum

Back