Temizlik

superisii25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
293
105
23
28
Bimin bulut marka yumuşatıcı ve bind actvit bulaşık tabletini kullanıyorum memnunum kullanıp memnun olan var mı? Şokun mintax marka yumuşatıcı ve bulaşık tabletini kullananlar ve 101 in çiçeğim marka yumuşatıcısını kullananlar nasıl memnun musunuz?

A 101 de abc yumuşatıcı var hem uygun hem kalıcı kokusu var

Bimin bulut marka yumuşatıcı ve bind actvit bulaşık tabletini kullanıyorum memnunum kullanıp memnun olan var mı? Şokun mintax marka yumuşatıcı ve bulaşık tabletini kullananlar ve 101 in çiçeğim marka yumuşatıcısını kullananlar nasıl memnun musunuz?
Mintax urunlerini hic begenmedim. Bimin bulut yumusaticilarinin hepsi guzel bence. Cicegim camasir suyu ve konsantre pembe yumusaticisini kullandim bu sefer sevdim yikayip dolaba kaldirdigim kiyafetleri elime alınca cok guzel kokuyolardi. Camasir suyunu denk geldikce alıyorum gayet güzel

Bulaşık makinesi deterjanından uzak dur. Bulut konsantre kırmızı şişe kokusu güzel sadece.

Yıllarca qantum kullanan biri olarak söylüyorum Bimin bulaşık mak.tabletide fazlasıyla iş görüyor yıllarca boşa para vemişim finishe...
Yumuşatıcıya gelşmce yumoştan başka kullanmıyorum o sabit bende değişmez

Bende alıyorum bim den gerçekten güzel ürünleri. Yumuşatıcı olarak konsantre olanı da deneyin mutlaka pembe siyah olan kokusu çok güzel ve gerçekten kaöıcı

Back