Temizlik yüzünden hayatı kendime zindan ediyorum

Evet canım biliyorum kliniklik vakayım ; )

estafurullah güzelim,herkezin kendince takıntısı problemi var kimse mükemmel değildir..senin elinde değil hormonların yetersiz salgılanması..

Yanliz cok ilginc baskasinin evi pis temiz aldirmiyorsun, temizlik yapmakdan hoslanmiyorsun ama kendi evini deli gibi temizliyorsun.

Benim kuzenimde temizlik ve camasirsuyu bagimlisi ama o herkesin evini heryeri temizlemek istiyor :) birde heryeri camasir suyuyla silmek istiyor.
Acaba kendi evinizde birseymi gördünüz yasadinizda sürekli temiz tutmak istiyorsunuz? bilinc alti durumu olmali mutlaka

Ay ne zor ya ben halı çırpmam ama silerim çok bendende vahimleri var her dk aklımda temizlik evi temizlerim sonra pislenmesin diye her boş anda siler siler dururum

Bende su umutsuz ev kadinlarinda elifin ictigi caydan istiyorum. öyle pis pasakli evinde yemek yenmicek cinsden degilim ama cokta takmiyorum bazi seyleri... Ama Sevgilimin annesi ve komsusu malesef hayatimda en cok gördügüm kadinlar okadar temizlerki gicik olucak derecede temizler hemde onlarin yaninda kendimi pisssss pasakliiiii öykkk falan hissediyorum

Gittiğim evleri incelerim temiz mı diye ama kalkipta temizleyim demem temizlikten nefret etmemin sebebi 10 yıldan fazladır yoruldum artık hergün hergün yoksa temizlik yapmayı seviyordum artık hayatımı mafettigi için sevmiyorum

ence çok temiz olmak gibi çok temizlikten uzak olmakta problem

Valla esın yadirgamazsa çok takma ama asırı temizliğe düzene alıştıysa sorun çıkabilir hersey kararında güzel en azından kendini yıpratmiyorsun yıpratmada zaten

zaman zaman birbirimize giriyoruz tabi o benim daginikligima takmiyorsa ben onun sacma temizligine takiyorum

türkiyeden kirmadan etmeden cam caydanlik getirdim. benim temiz sevgilimde kirec sökücü kullanmak yerine kirecleri süngerin sert tarafiyla ova ova gidermek istemis. sonuc cizik cizik caydanlik ciziklerin icine girmis kirecler bunlari görünce sövmeye baslayan ben!

Valla evde az kişi olunca haliyle temizlik yapabilirsin. Biz 4 kardeş 2 ebeveyn 6 başız gel bide bizde yap bakalım temizliği. O zaman hastalık hastası olur güme gidersin. Çünkü artık ben yetişemiyorum peşlerine.. babaanemde temizlik hastası evine gidesim gelmiyor. en son gittiğimde bile halıları kaldırttı verneli döktü evin ortasına sildi bi güzel yeni halıları serdi. şaka gibiydi

öyle pasaklı kişilerde biliyorumda canım..

Bende bekarken daha zordu ev biblo İncik cincik dolu sil Allah sil simdi kendi evim daha sade ve 1 tek biblo almadım eve 1 2 çerçeve hediye geldi okadar evine gitmek istememekte haklisin ama huy iste elinde olsa yapar mı yaşlı kadın daha kendini harap ediyo

namaz abdestini mutfak lavabosunda alanlar varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…