- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
Evet canım biliyorum kliniklik vakayım ; )
estafurullah güzelim,herkezin kendince takıntısı problemi var kimse mükemmel değildir..senin elinde değil hormonların yetersiz salgılanması..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım biliyorum kliniklik vakayım ; )
kuzenim 55 kg haliyle kocaman salon halılarını 9. kattan aşağıya her hafta çırpardı,
üstelik kapalı balkon resmen küçük pencere gibi yerden onları geçirip çırpıp tekrar tek başına katlıyodu...annesi bi gün aşşağıya uçucak Allah'a emanet diyip arkasını dönüyodu o iş yaparken...
halı temizleme şirketleri bütün halıları aynı yerde yıkıyo diye banyoda küvette yıkıyodu koca halıları,
çünkü başka yer yok...daha neler neler offffff
kuzenim 55 kg haliyle kBedeocaman salon halılarını 9. kattan aşağıya her hafta çırpardı,
üstelik kapalı balkon resmen küçük pencere gibi yerden onları geçirip çırpıp tekrar tek başına katlıyodu...annesi bi gün aşşağıya uçucak Allah'a emanet diyip arkasını dönüyodu o iş yaparken...
halı temizleme şirketleri bütün halıları aynı yerde yıkıyo diye banyoda küvette yıkıyodu koca halıları,
çünkü başka yer yok...daha neler neler offffff
Gittiğim evleri incelerim temiz mı diye ama kalkipta temizleyim demem temizlikten nefret etmemin sebebi 10 yıldan fazladır yoruldum artık hergün hergün yoksa temizlik yapmayı seviyordum artık hayatımı mafettigi için sevmiyorumYanliz cok ilginc baskasinin evi pis temiz aldirmiyorsun, temizlik yapmakdan hoslanmiyorsun ama kendi evini deli gibi temizliyorsun.
Benim kuzenimde temizlik ve camasirsuyu bagimlisi ama o herkesin evini heryeri temizlemek istiyor :) birde heryeri camasir suyuyla silmek istiyor.
Acaba kendi evinizde birseymi gördünüz yasadinizda sürekli temiz tutmak istiyorsunuz? bilinc alti durumu olmali mutlaka
Ay ne zor ya ben halı çırpmam ama silerim çok bendende vahimleri var her dk aklımda temizlik evi temizlerim sonra pislenmesin diye her boş anda siler siler dururum[/QUOTE
o da siliyodu sürekli buna rağmen her hafta ev ayağa kalkardı...
üstelik o salona insan girdiğini temizlik dışında çok nadir gördüm,
sene de bir iki defa fln....
misafir temizliğe engel diil bence...gelip bütün evi dolaşmıycak sonuçta sen nerde oturuyosan onlarda orda olucak, mutfakta yine sen kendi düzenin de bişeyler yapıcaksın...
misafiri ağırlamaya üşeneni anlarımda, gelip evi pisletirler düşüncesi garip geliyo...
temiz evi tekrar tekrar temizlemektense sevdiklerini ağırlamak,
aileni hoş tutmak daha mantıklı diil mi...nasıl olsa o ev temizleniyo bari içinde yaşanmışlık olsun...
Bende su umutsuz ev kadinlarinda elifin ictigi caydan istiyorum. öyle pis pasakli evinde yemek yenmicek cinsden degilim ama cokta takmiyorum bazi seyleri... Ama Sevgilimin annesi ve komsusu malesef hayatimda en cok gördügüm kadinlar okadar temizlerki gicik olucak derecede temizler hemde onlarin yaninda kendimi pisssss pasakliiiii öykkk falan hissediyorum
Ay ne zor ya ben halı çırpmam ama silerim çok bendende vahimleri var her dk aklımda temizlik evi temizlerim sonra pislenmesin diye her boş anda siler siler dururum[/QUOTE
o da siliyodu sürekli buna rağmen her hafta ev ayağa kalkardı...
üstelik o salona insan girdiğini temizlik dışında çok nadir gördüm,
sene de bir iki defa fln....
misafir temizliğe engel diil bence...gelip bütün evi dolaşmıycak sonuçta sen nerde oturuyosan onlarda orda olucak, mutfakta yine sen kendi düzenin de bişeyler yapıcaksın...
misafiri ağırlamaya üşeneni anlarımda, gelip evi pisletirler düşüncesi garip geliyo...
temiz evi tekrar tekrar temizlemektense sevdiklerini ağırlamak,
aileni hoş tutmak daha mantıklı diil mi...nasıl olsa o ev temizleniyo bari içinde yaşanmışlık olsun...
Bende farkındayım ve en çok ozendigim şey kekler pastalar yapıp misafir çağırmak sohbet etmek Ama bu huyum engel kendime en büyük zararım ha misafir gelince en iyi sekilde ayarlamaya çalışırım
Ama aklımda temizlikte oluyo ve çok yıpratıcı bı durum
ence çok temiz olmak gibi çok temizlikten uzak olmakta problem
Bende farkındayım ve en çok ozendigim şey kekler pastalar yapıp misafir çağırmak sohbet etmek Ama bu huyum engel kendime en büyük zararım ha misafir gelince en iyi sekilde ayarlamaya çalışırım
Ama aklımda temizlikte oluyo ve çok yıpratıcı bı durum
hastalık boyutunda olanlar kesinlikle bu tarz yorumları kabul etmiyorlar,
iyice asosyal bi hayat sen evine müze muamelesi yapınca başkalarıda seni davet etmez böyle devam eder...bu konuda umutsuz insanlar var...
senin durumun düzelir bence en azından kafa olarak nasıl olması gerektiğinin farkındasın...
zararın sadece kendine, kendini yıpratıyosun ve bu duruma üzülüyorsun...
psikoterapi alabilirsin ilaç olmadığı için bebeğine zararıda olmaz....
ama dediğim gibi sen o kadar vahim diilsin anladığım kadarıyla yine de üzme kendini,
düzelicek şeyler bunlar
Valla evde az kişi olunca haliyle temizlik yapabilirsin. Biz 4 kardeş 2 ebeveyn 6 başız gel bide bizde yap bakalım temizliği. O zaman hastalık hastası olur güme gidersin. Çünkü artık ben yetişemiyorum peşlerine.. babaanemde temizlik hastası evine gidesim gelmiyor. en son gittiğimde bile halıları kaldırttı verneli döktü evin ortasına sildi bi güzel yeni halıları serdi. şaka gibiydi
öyle pasaklı kişilerde biliyorumda canım..: 1:
bende biliyorum bazen oluyorum
Saol yorumların için umarım kızım vesile olur biraz büyüyünce bende düzelirimhastalık boyutunda olanlar kesinlikle bu tarz yorumları kabul etmiyorlar,
iyice asosyal bi hayat sen evine müze muamelesi yapınca başkalarıda seni davet etmez böyle devam eder...bu konuda umutsuz insanlar var...
senin durumun düzelir bence en azından kafa olarak nasıl olması gerektiğinin farkındasın...
zararın sadece kendine, kendini yıpratıyosun ve bu duruma üzülüyorsun...
psikoterapi alabilirsin ilaç olmadığı için bebeğine zararıda olmaz....
ama dediğim gibi sen o kadar vahim diilsin anladığım kadarıyla yine de üzme kendini,
düzelicek şeyler bunlar