- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
- Konu Sahibi Bellebabette
-
Evet bende öyleyim başlayamam kolay kolay ama başlayınca da bitiremem bir türlü her yeri yaparım hoş geldin :)kadınlar kulubunude yenı kesfettim artık buradayım heepp
hosbuldukkk:)Evet bende öyleyim başlayamam kolay kolay ama başlayınca da bitiremem bir türlü her yeri yaparım hoş geldin :)
kolay gelsinnnnKizlar kac gundur bende erteliordum ama cok sukur bugun basladim : )
Yatak odami temizledim. Simdi oturma odami yapicm odam kucuj allahtan kizlar camlar tuller dahil olan dip temizligi yapiom belki gaza gelirsunuz die yaizim dedim
Baya ter dokuyorum ya bi de sicak eklenince neyse baslayinca bitireneyenlerdenm bende.
Bakalim kacts biticek temuzlik
temizlik gunlugumde beklerim :)
Geç oldu geçmiş olsunKizlar kac gundur bende erteliordum ama cok sukur bugun basladim : )
Yatak odami temizledim. Simdi oturma odami yapicm odam kucuj allahtan kizlar camlar tuller dahil olan dip temizligi yapiom belki gaza gelirsunuz die yaizim dedim
Baya ter dokuyorum ya bi de sicak eklenince neyse baslayinca bitireneyenlerdenm bende.
Bakalim kacts biticek temuzlik
temizlik gunlugumde beklerim
Kolay gelsin :) benimde yapmam gerekiyordu annem ameliyat oldu eve gelen giden olur diye ama dün üstün körü süpürge yaptım toz almam gerekiyor bugün geleceği için hastaneden maalesef yapamicamBugünde ben dip köşe temizlik yapacağım banyo,mutfak ve çamaşırlarla boğuşacağım kızlar hepinize kolay gelsin
Ohh valla elinize sağlık çoğu bitmiş azı kalmış koolay gelsin :)Kizlar benimde misafirim gelcek bugun
sabh 7bucktan beri ayaktayim
-biskuvi pastasi yaptim ilk once
-odalarin tozu alindi,supuruldu
-banyo ,wc yikandi
-balkon yikandi
-kuruyan camasirlar yerine konuldu
birazdan yemek yapcam
bugunluk is tamam misafilrr gidince de bi spet camasirm var gene onu yikicam
bitti bitti yemegide koydum ocaga :) gecede biraz camasirim var onu yikadimmi bitti isim kalmadi yani :)Ohh valla elinize sağlık çoğu bitmiş azı kalmış koolay gelsin :)
Ne güzel :) geçmiş olsunnbitti bitti yemegide koydum ocagagecede biraz camasirim var onu yikadimmi bitti isim kalmadi yani
Kolay gelsin :) benimde yapmam gerekiyordu annem ameliyat oldu eve gelen giden olur diye ama dün üstün körü süpürge yaptım toz almam gerekiyor bugün geleceği için hastaneden maalesef yapamicam
ohh cok hızlısınız masallah:) elınıze saglıkbitti bitti yemegide koydum ocagagecede biraz camasirim var onu yikadimmi bitti isim kalmadi yani
sagolun evet cogunlukla hizliyimdir ')ohh cok hızlısınız masallah:) elınıze saglık
birde ben hızlı olabılsem ah:) coluk cocuk olunca artık hzılanırım herhalde:) onlar dagıtıp ben topladıkcasagolun evet cogunlukla hizliyimdir ')
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?