Temizlik ve uyuşukluk

_Hafra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
27
20
3
Merhaba
Hanimlar ev islerinizde nasılsınız yani hizlimi uyusukmu ben bazen hizliyim yetismek istiyorum bana ne onerirsiniz bu uyusuklugumun gecmesi ve ev işlerinde hizli olmak icin

Eskiden temizlik yapmak evi düzenlemek zevkti benim için doğum dan sonra bunalıma girdim temizlik yapmaktan nefret ediyorum 9 yıldır eşim soylenmesin diye surunerek yapıyorum yemek yapmak ve bulasikta beni çok yoruyor

Doğumuma 10 gün var.bu yavaşlığımla temizle temizle bitiremedim işleri normalde de pratik biri değilimdir. İşler iyice zorlaştı:110:

Merhaba
Hanimlar ev islerinizde nasılsınız yani hizlimi uyusukmu ben bazen hizliyim yetismek istiyorum bana ne onerirsiniz bu uyusuklugumun gecmesi ve ev işlerinde hizli olmak icin
maddi imkan varsa eve temizliğe yardimci kadin alin, yoksa hersey olduğu kadar felsefesini benimseyin.

eşime göre totomu kaldırdığımda oldukça hızlıyım :) ama 5 dk 5 dk diye diye mayışıyorum.iki kişiyiz ve çalışıyoruz ,hafta sonu temizlik yapıyorum genelde hafta içi zaten 8 de evdeyim.Benim işim başladıktan sonra kolay bitiyor önemli olan başlamak:KK73:

Ay valla ben bıktım. Temizle temizle iki güne yine kirleniyor. Boşverin zaten sonbahar uyuşukluğu hepimizi bir silkeleyecek olduğu kadar yapın sefanız olsun :dondurma:

Alıp başını gitmesine asla izin vermiyorum. Yoksa baş edemem :( sofrayi topla, masayi sil, bulasiklari makineye at, ocagi ve tezgahi sil. Bunlari yapmadan asla mutfaktan çıkmam. Eger cikarsam, geri geldigimde o mutfagi asla toplayamam :(
Utuyu gece yapiyorum bebegim uyuyunca. Haftada 2 kere utu aksami. Cok birikirse gozumde buyuyor, birikmeden yapmaya çalışıyorum.
Gün aşırı banyoyu şöyle bi silip lavabolari tuvaleti temizliyorum. Surekli yapinca 5 dakikada halloluyor.
Pazartesileri nevresim degistirme günüm.
Diger zamanlarda da bi seyle isim biter bitmez yerine koyuyorum. Yoksa cok dağılıyor. Gece yatmadan bi kere evi geziyorum, dağıniklik varsa yerlerine koyuyorum.
Ama elektrikli supurgenin sesinden bebegim cok korkuyor ona care bulamadım

Ooof of biz annem yüzünden hergün herşeyi toplayıp silkeleyip süpürüp silip toz almak zorundayız.
Bazen ağlayacak derecede bunalıyorum işlerden. HERGÜN HERGÜN olmaz ama ya. Tamam temiz olunca çok güzel falan filan da insanız ya.

Merhaba
Uyusuk oldugum zamanlar beni hareket geçiren tek cumle su;yerleri camlari estirmek nedense estirmek kelimesiyle butun isimi yapiyorum cam kapi pencere silip supuruyorum harbidende esiyor

Back
X