Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maddi imkan varsa eve temizliğe yardimci kadin alin, yoksa hersey olduğu kadar felsefesini benimseyin.Merhaba
Hanimlar ev islerinizde nasılsınız yani hizlimi uyusukmu ben bazen hizliyim yetismek istiyorum bana ne onerirsiniz bu uyusuklugumun gecmesi ve ev işlerinde hizli olmak icin
Merhaba
Hanimlar ev islerinizde nasılsınız yani hizlimi uyusukmu ben bazen hizliyim yetismek istiyorum bana ne onerirsiniz bu uyusuklugumun gecmesi ve ev işlerinde hizli olmak icin
Merhaba
Uyusuk oldugum zamanlar beni hareket geçiren tek cumle su;yerleri camlari estirmek nedense estirmek kelimesiyle butun isimi yapiyorum cam kapi pencere silip supuruyorum harbidende esiyorMerhaba
Kesinlikleminimal yaşam felsefesini araştır...çok rahat edersin...