- 8 Nisan 2017
- 57.149
- 302.431
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.021
Oluyor oluior tek şart kendine ait olması :))Eski resim oluyor dediniz dimi eski resimle katılayım çocuk odasına![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor oluior tek şart kendine ait olması :))Eski resim oluyor dediniz dimi eski resimle katılayım çocuk odasına![]()
Hemen bakayım canım
GönderdimOluyor oluior tek şart kendine ait olması :))
oluyor abla çekmece bile olur yani![]()
teşekkür ederim kızlar. bugün misafirim vardı, yarın genel temizlik yapacağım inşallah. Enerjim kalırsa çocuk odasından bir bölümle katılmaya çalışırım.Komple odayi almiyoruz canimherhangi bolumunun oncesini sonrasini yapicaz
Cuma aksamina kadar canim![]()
Aa abla miben de akranim gibi konusuyorum oyle
![]()
iyi akşamlaaaarrr..Ey aksamlaa![]()
Almadim kilo 58 kilodayim hanimagamZalım kanadalı
Mezun oldun gittin sefirin gızı almadın inşalla kilo![]()
Simdilik 5 kisiNörün gıı
Çok resim geldi mi![]()
Ben yine de abla diyeyim ayip olmasinteşekkür ederim kızlar. bugün misafirim vardı, yarın genel temizlik yapacağım inşallah. Enerjim kalırsa çocuk odasından bir bölümle katılmaya çalışırım.
![]()
Minik Duduklu Tencere beni doğru hatırlıyor, sizin yaşlarınızı bilmiyorum ama sanırım birazcık büyüğüm sizden
. 47 yaşındayım canım.. Ama hitap ve konuşma şeklinde akranın gibi gördüysen ne mutlu bana
.. Takılmam öyle şeylere, nasıl yakın hissedersen öyle
![]()
Nasilsin ablaiyi akşamlaaaarrr..![]()
Kanadali baci bebe var miAlmadim kilo 58 kilodayim hanimagam,
Simdilik 5 kisiyarin sabahdan baslarim ozelden milleti canindan bezdirmeye
![]()
Sagolsunlar daha yeter be diyen olmadi
Valla ben hala kazanmak mı iyi kaybetmek mi bilemedim5.numara yarisma tarihinin en pis olmayan evi secildi galiba![]()
Bu yarismada o belli degil isteValla ben hala kazanmak mı iyi kaybetmek mi bilemedim![]()
Çok şey yazmak istiyorum ama yasak diye yazamıyorumBu yarismada o belli degil istekazanan da kaybeden de sevinmeli bence
![]()
Azicik da dayan yarin aksam yazarsinÇok şey yazmak istiyorum ama yasak diye yazamıyorum![]()