- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.001
Çocuk odası dağınık benim ama dolaplar bazalar temiz topluAntin kuntin sunumlu yemekler yapardim size
Evet evet cocuk odasi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk odası dağınık benim ama dolaplar bazalar temiz topluAntin kuntin sunumlu yemekler yapardim size
Evet evet cocuk odasi![]()
Bebenin tezgahta ne işi var tezgah annenin pisliğiAynenbirinciye uzuluyoruz topluca
yazik evi ne hale getiriyolar bebeleri diye
![]()
İyi bak penceresi kirlidirÇocuk odası dağınık benim ama dolaplar bazalar temiz topluçok üzüldüm şimdi temiz olmasına
![]()
Bebeler durmuyodur belki kadincagiz zaman bulup yikayamiyodur birikiyodurBebenin tezgahta ne işi var tezgah annenin pisliğibaksana çöpü yıkamış ileri kapatmış eline geçeni tezgaha atmış
çöpü çok kıymetli hazarrr
![]()
Yok maalesef yeni temizlik yapıdı hepsi temizİyi bak penceresi kirlidirdolap ustu tozludur belki
![]()
BelkiBebeler durmuyodur belki kadincagiz zaman bulup yikayamiyodur birikiyodur![]()
BelkiBelki
Belkide KK da geziyordur![]()
Hah iyi cek orayiYok maalesef yeni temizlik yapıdı hepsi temizama dağınık üzerinden çıkanı ortaya atmışlar yatakları falan da yapmadım
akşam yine bozuluyor zaten
![]()
Odanın bütünü oluyor o zaman amaHah iyi cek orayisonra da topla cek
![]()
Yatak kismi sadece tezgah gibi dusunOdanın bütünü oluyor o zaman ama![]()
Don mon varsa al amaHiç bir şey ellemeden çekiyorum bak sana![]()
Sen teyzeleri sayılırsınDon mon varsa al amacocuklarin ozeline girmeyelim
![]()
DogruSen teyzeleri sayılırsınbişey olmaz
![]()
aynen öyleBi kere geldiginde eger tiklamadiysan bi daha gelmiyo kanka cok kirilgan bu bildirim![]()
Bu bildirim kesin kadinaynen öyleilgi istiyor
OlabilirBu bildirim kesin kadin![]()
Bildirimi de kadin olan site buldukOlabilireşin bişey demez hem
![]()
Daha ne yapalım buz bu adamlara demi amaBildirimi de kadin olan site bulduk![]()