- 24 Eylül 2018
- 99.165
- 296.261
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.621
Olabilüüüüüü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilüüüüüü![]()
Sen de var mısın yarışmada ?İlk sayfayi duzenledim![]()
Gel kız burayaSen de var mısın yarışmada ?
Bu arada söylemişmiydim beni etiketlemedin![]()
Neden acaba12 numarayı nedense tombiş bir aile diye hayal ediyorum![]()
İşin güzel yanı istedigini yazabiliyorsun ama adaylar gizlilik ihlali olmasın diye cevap veremiyorNeden acababen 80 kiloyum o kadar abur cubur bir arada
olmuyor hiç
![]()
Ozaman kesln zayıf birininNeden acababen 80 kiloyum o kadar abur cubur bir arada
olmuyor hiç
![]()
Fırın ocak jileti diyorum ben buna
Nirden bildinOyumu 10.sıraya S Sabr-Sukur-Dua senin olduğunu düşündüğüm için ve 12 ye verdimBlue_Peri buda senin olabileceğini düşündüğüm için
Minik Duduklu Tencere senin tencereye oy yok
![]()
Yarisma ugruna evin daginikligina daginiklik ekleyeni gordukte, yakani gormemistikGörüyormusun yarışma uğruna yemekler yakılıyor![]()
Tesekkurler canimOyumu 10.sıraya S Sabr-Sukur-Dua senin olduğunu düşündüğüm için ve 12 ye verdimBlue_Peri buda senin olabileceğini düşündüğüm için
Minik Duduklu Tencere senin tencereye oy yok
![]()
Valla ben biara mercimeğin dibini tutturmuştum olabiliyor yaneeeYarisma ugruna evin daginikligina daginiklik ekleyeni gordukte, yakani gormemistik
Bence hepimizde yakiyoruzdur sahsen bi dalginliga gelip yada unutup, mesela tarhanayi tasiririm bazi bazi![]()
Ben hastayim bu aralar ona verSen de var mısın yarışmada ?
Bu arada söylemişmiydim beni etiketlemedin![]()
Gecmis olsun.Ben hastayim bu aralar ona ver
Bu arada yarismada varim![]()