- 8 Nisan 2017
- 57.039
- 301.248
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.581
Benim wc banyo bir arada aklıma o geliyorGüzel şeyler tahmin etsene bacım yav bu nedir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim wc banyo bir arada aklıma o geliyorGüzel şeyler tahmin etsene bacım yav bu nedir![]()
Yok kiz sen de daha nelerYarından itibaren atabilir miyiz banyoyu
İnsallaj tahmin ettiğim gibi değildi r![]()
İlk sayfaBen resimleri nerden görcem![]()
Birninci sayfada biraz aşağı in ilk msjda :))Ben resimleri nerden görcem![]()
Ben dedim ama bu seferki fana diyeBen minnoş kaldım bu fotilerin yanında yarışmadan çekileceuuum başgan![]()
![]()
Kanka fotolar en üstte olsa bir dahakine en üstüne sadece iki oy hakkını yazsan hayagi aşağıda kalıyor sankiİlk sayfa![]()
Teşekkür ederim onlari gördüm ama başka resim var sandımİlk sayfa![]()
Teşekkür ederimBirninci sayfada biraz aşağı in ilk msjda :))
Tamam kanka duzenlerim hemenKanka fotolar en üstte olsa bir dahakine en üstüne sadece iki oy hakkını yazsan hayagi aşağıda kalıyor sanki![]()
Neyani okadar olduğunamı inanıyon aşk olsunBence uzun dolap içinde tost makinasının da olduğu foto ya kedilovic in yada azeriniin
Yada sondaki fırın azerinin
BuzdolabıBlue_Peri nin
Musluk nananin![]()
Yarin diger topige ilk iki yarismanin fotolarini aticamTeşekkür ederim onlari gördüm ama başka resim var sandım![]()
Sen temizim demion mu çok temiz zaten dolapNeyani okadar olduğunamı inanıyon aşk olsun![]()
Ha kız ben musluğu diyon sandımSen temizim demion mu çok temiz zaten dolap![]()
Ben ilk defa katıldığım için biraz acemilik varYarin diger topige ilk iki yarismanin fotolarini aticam![]()
Musluk da pis değil kiHa kız ben musluğu diyon sandımyok bacııım dolap benim değil.çok riske girmedim ben
![]()
Oda değil bacımMusluk da pis değil ki![]()