- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.081
Birbirimize sarılır yatarukSonra ne edeceyuk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birbirimize sarılır yatarukSonra ne edeceyuk![]()
Hazalın odası yokmusta hayali oda olusturduk. Odana meyve sepetınden basks ne ıstersın dedım
Şeyma kanepede tv seyrediyo su anŞeyma da lazım sana![]()
Dur ben varım korkma hemen yedirmem seniYerler bunlar beni![]()
Cuma günü yatak odası temizliği var şimdiden atabilir sin yarışmaKonunuz cok hosuma gitti
Bende katiliyim dedim de,ben foto çekene kadar eski haline getirir benim yaramazlar![]()
Hangi adadan geldiŞeyma kanepede tv seyrediyo su an![]()
Kizi kotu yola mi dusurmeye calisiyon bacim noluyozHazalın odası yokmusta hayali oda olusturduk. Odana meyve sepetınden basks ne ıstersın dedım![]()
AhahahhaInsallah abın yada erkek kardesın yoktur vallahi korkuyorum annenden![]()
Benim kiler uyudular mutfak da temiz ama eski halini çekmedim şimdi gece gece kendime iş çıkarmayımGel canım mıs gıbı mutfagınla katıl![]()
Yok valla herifin yanında oturuyomŞeyma kanepede tv seyrediyo su an![]()
Bende anlamadım Yetiş bacimKizi kotu yola mi dusurmeye calisiyon bacim noluyoz![]()
Adamlar kafayı yedi diye ucururu biziBirbirimize sarılır yataruk![]()
UçarukAdamlar kafayı yedi diye ucururu bizi![]()
Inşallah bakalımCuma günü yatak odası temizliği var şimdiden atabilir sin yarışmaaçılana kadar fotoları :))
Kahve adasindanHangi adadan geldi![]()
Off bende bugun cam kapı sıldırdım. Eşim en son tülü asacak inşallah delircem sınırden. Bumburus oldu tul bı mutfagı bıtıremedı![]()
![]()
Bak sen suna ya beceriksiz adam
![]()
Benim ki gibi aynıKahve adasindan![]()
Vah vahhh.. vah ki vahhOff bende bugun cam kapı sıldırdım. Eşim en son tülü asacak inşallah delircem sınırden. Bumburus oldu tul bı mutfagı bıtıremedı![]()
![]()