- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.061
Hazal benım odayı temızleyebılırsın oda yok dıye kendını mahrum hıssetme canımhadi bana bi çözüm bulun kızlar söz katilcam shshsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazal benım odayı temızleyebılırsın oda yok dıye kendını mahrum hıssetme canımhadi bana bi çözüm bulun kızlar söz katilcam shshsh
Sbsbbdbd aşk olsun ya kızlar geyik yapiyoz şurdaSen pek heveslendin bi yatak odası şart sana
Odaya başka ne istersin hazalcımSbsbbdbd aşk olsun ya kızlar geyik yapiyoz şurda
Yok canım daha nelerAnaa gazmı verdin bana
Ee patronice olmak kolay değil hatunOdul neyim yok heveslenmeyin ulenanaa hem evlerini temizleyecekler hem de hedayen istiyolar
Şike var saymayuk2.numaradan mesaj var
Firinim temizdi yarismayi acan arkadas israr edince katilmam icin firini yaktim sonra temizledim diyor
Senin yarışmacı msjlarini okurken aklıma acun geliyor2.numaradan mesaj var
Firinim temizdi yarismayi acan arkadas israr edince katilmam icin firini yaktim sonra temizledim diyor
Bir dahakije hep birlikte yakalımŞike var saymayuk
Yerler bunlar beniEe patronice olmak kolay değil hatun
Öhö öhö siz de iyice şaptiniz beniHazal benım odayı temızleyebılırsın oda yok dıye kendını mahrum hıssetme canım
Gidem de siyah tsirt giyemSenin yarışmacı msjlarini okurken aklıma acun geliyor
Acun komik bir açıklama yapıyor gibi gülüyorum
Oylama sandığın eksik kolunu çekecek
Insallah abın yada erkek kardesın yoktur vallahi korkuyorum annendenÖhö öhö siz de iyice şaptiniz beni
Anam kıskanır hem olmaz öyle
Ben yarın gardrobu yakiim sen de bazayı yakBir dahakije hep birlikte yakalım
Gel canım mıs gıbı mutfagınla katılKonunuz cok hosuma gitti
Bende katiliyim dedim de,ben foto çekene kadar eski haline getirir benim yaramazlar
Şeyma da lazım sanaGidem de siyah tsirt giyem
Sonra ne edeceyukBen yarın gardrobu yakiim sen de bazayı yak
Parmak arası terligin benden hadi yine iyisinGidem de siyah tsirt giyem