- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.061
Hazal benım odayı temızleyebılırsın oda yok dıye kendını mahrum hıssetme canımhadi bana bi çözüm bulun kızlar söz katilcam shshsh
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazal benım odayı temızleyebılırsın oda yok dıye kendını mahrum hıssetme canımhadi bana bi çözüm bulun kızlar söz katilcam shshsh
![]()
Sbsbbdbd aşk olsun ya kızlar geyik yapiyoz şurdaSen pek heveslendin bi yatak odası şart sana![]()
Odaya başka ne istersin hazalcımSbsbbdbd aşk olsun ya kızlar geyik yapiyoz şurda![]()
Ee patronice olmak kolay değil hatunOdul neyim yok heveslenmeyin ulenanaa hem evlerini temizleyecekler hem de hedayen istiyolar
![]()
Şike var saymayuk2.numaradan mesaj var
Firinim temizdi yarismayi acan arkadas israr edince katilmam icin firini yaktim sonra temizledim diyor![]()
Senin yarışmacı msjlarini okurken aklıma acun geliyor2.numaradan mesaj var
Firinim temizdi yarismayi acan arkadas israr edince katilmam icin firini yaktim sonra temizledim diyor![]()
Bir dahakije hep birlikte yakalımŞike var saymayuk![]()
![]()
Yerler bunlar beniEe patronice olmak kolay değil hatun![]()
Öhö öhö siz de iyice şaptiniz beniHazal benım odayı temızleyebılırsın oda yok dıye kendını mahrum hıssetme canım![]()
Gidem de siyah tsirt giyemSenin yarışmacı msjlarini okurken aklıma acun geliyor
Acun komik bir açıklama yapıyor gibi gülüyorum
Oylama sandığın eksik kolunu çekecek![]()
Insallah abın yada erkek kardesın yoktur vallahi korkuyorum annendenÖhö öhö siz de iyice şaptiniz beni![]()
Anam kıskanır hem olmaz öyle![]()
Ben yarın gardrobu yakiim sen de bazayı yakBir dahakije hep birlikte yakalım![]()
Gel canım mıs gıbı mutfagınla katılKonunuz cok hosuma gitti
Bende katiliyim dedim de,ben foto çekene kadar eski haline getirir benim yaramazlar![]()
Sonra ne edeceyukBen yarın gardrobu yakiim sen de bazayı yak![]()
Parmak arası terligin benden hadi yine iyisinGidem de siyah tsirt giyem![]()