- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.301
daha karpuz kesecektij
Ben onu hep Almanca okur gibi telaffuz ediyorum bazen evde aklıma geliyor kabaca dahliadivayyynnn diyorum
Cuma aksami bu bitecek digeri baslayacak kankaOylama ne zaman bitecek peki :))
Neyse ki çok adil yaradılışlı olduğum içün kimseden oy istemedim aşırı aşırı adil ve dürüsttümdürHahaha cidden mi?bileydim sana verirdim ya
O kadar da anlam yükledim almanca gibi telaffuz ettimZalımın gızının parfümü bile ecnebi biz anca A101 de toilette
Ahahah ne cok aniyormussunuz nickimi ya demek kulaklarım bu yuzden kaşınıyor kac kere doktora gittim sebebi yok diyor stres diyor stresimde yok ki diyorumdaha karpuz kesecektij
Ben onu hep Almanca okur gibi telaffuz ediyorum bazen evde aklıma geliyor kabaca dahliadivayyynnn diyorum
Ama gerçekten benim aklıma geliyor burdaki nickler ama hepsi değil bazılarıAhahah ne cok aniyormussunuz nickimi ya demek kulaklarım bu yuzden kaşınıyor kac kere doktora gittim sebebi yok diyor stres diyor stresimde yok ki diyorumah gadinlar klubü sen nelere kadirsin
Bi dahakine sen de katilsana2 ve 8e vermiştim 2 açık ara öne geçti
Oyle deme ama parfum onemli sahteleri cok zararliZalımın gızının parfümü bile ecnebi biz anca A101 de toilette
Valla oyleymis simdi benimde aklıma gelirAma gerçekten benim aklıma geliyor burdaki nickler ama hepsi değil bazıları
Bir ara şey vardiBirakitamolsa bu nick çok ilgimi cekiyordu onu da arada söylerim
Mutfakta kullanıyom ben kokuyu bastırsınOyle deme ama parfum onemli sahteleri cok zararli
Küçük şişeler 300 tl den başlıyorOyle deme ama parfum onemli sahteleri cok zararli
Ne demek istemiş ablamız üstün aykum ile neticeye varamadım bu da mı alamancaAma gerçekten benim aklıma geliyor burdaki nickler ama hepsi değil bazıları
Bir ara şey vardiBirakitamolsa bu nick çok ilgimi cekiyordu onu da arada söylerim
Akita bir köpek ırkı :))Ne demek istemiş ablamız üstün aykum ile neticeye varamadım bu da mı alamanca
Hayatta vermem o kadar para bir parfümeKüçük şişeler 300 tl den başlıyor
Memlekette ırk kalmadı ellaaam @birsivaskangalımolsa daha şık nezih anlaşılır duruyorAkita bir köpek ırkı :))
Yazdım 14 e düştüYanlız bugün ortalama konudaki kişi sayısı 15 in altına düşmedi bu saatte bile
Hayatta vermem o kadar para bir parfüme
Herkesin popisine kimse karisamazMemlekette ırk kalmadı ellaaam @birsivaskangalımolsa daha şık nezih anlaşılır duruyor