- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.201
Oyle bi sey dusunuyorum bakalim artikVayy sahalarami döndün yavru
Ben güzel oylarım ama şu sıra yoğunum yarışa belki sonra katlrmOyle bi sey dusunuyorum bakalim artik
Oy kullandım tamam öyleyseMini anket fragman misali
Sen de oylarsin o zamanBen güzel oylarım ama şu sıra yoğunum yarışa belki sonra katlrm
İnsallah canimOy kullandım tamam öyleyseben bu Ramazan öncesi doluyum sonra yaparım büyük ihtimal zaten herkesten uzağım pandemidede gelen yok öyle ramazan sonrasi aileme kacacagm
Aynen uzaktayım epey bu Ramazan'da yanliz geçer zatenİnsallah canimailen istanbuldaydi dimi?
Yazma isi beni baya yoruyor galibaAynen uzaktayım epey bu Ramazan'da yanliz geçer zatensınavlarımda var hemen temizliği yapar kaçarım sen nasılsın nasıl gidiyor epey yoktun
Mikrofon yokmu telde ona konuş yazsınYazma isi beni baya yoruyor galibakeske burda da ses kaydi atmak mumkun olsa
Hiiic dışardan öyle bakıyorlarZiyaretci baya fazla uyelik alin da gelin hele
Burda yazarken oluyo mu yeaMikrofon yokmu telde ona konuş yazsın
Olur ama gene tuşa basman lazm gondermen içinBurda yazarken oluyo mu yea
Hiiic dışardan öyle bakıyorlarkemal Sunal buhara ekmek baniyor ya lokantanın camından o geldi aklıma
Bak gene basladiEski pasaklı üyelere oy vermeyi özlemiştim
Yakında tekrar böyle bir yarışma beklerimBirTutamMutluluk20
Yav bilerek ocağı neyi kirletenler nerde.. dokmedikleri kalmıyordu
Bak gene basladikizam demesene pasakli neyim musterilerimi sen kacirdin zati
Allah icin bilen soylesin varsa cok useniyorum oyle boyle degilOlur ama gene tuşa basman lazm gondermen için
Bi geliyorum bi gidiyorum bebegimYaaaaa kız sen nerdesinnnnnn
Aynı vallahi bebemi büyütüyorumAllah icin bilen soylesin varsa cok useniyorum oyle boyle degil
Bi geliyorum bi gidiyorum bebegimnasilsin?