- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.021
Cok sevindim canimH M canım merak etme lekeler normal ılk aylarda bırsey olmayacak sag salim dogacaklar ınsallah
Kız yardımcı buldum sımdılık bır problem yok cabuk kavradı ısı. Zaten tecrubelıymısTenceresiz kaldim anne
Biz de iyiz canim diger topige devam yine istersen bekleriz seni demerhaba canım, iyiyim sizler nasılsınız? hayırlı olsun yarışma bitmiş
büyüsünler anlarsınOyle mi diyosunsu an emin degilim valla
Yok kız. Zaten almak ıstemıyodum onu yazmıstım. Bu baska bırı ama cok memnunum ınsallah boyle devam eder. Ev kızılay cadırı gıbı oldu ınsandan ama olsunCok sevindim canim
Bakicinin akrabasini mi aldin ise?
OyyyyIki kese gorduk gorduj teyzeleri.
Ama devami ne olur bilmiyorum..
Canım allah kucagına almayı nasıp etsın. Insallah bır sorun yoktur. Durdumu kanamanIki kese gorduk gorduj teyzeleri.
Yazınca aklıma geldi beni niye sona etiket ettinH M canım merak etme lekeler normal ılk aylarda bırsey olmayacak sag salim dogacaklar ınsallah
Kız yardımcı buldum sımdılık bır problem yok cabuk kavradı ısı. Zaten tecrubelıymısTenceresiz kaldim anne
Gısss senı etıket yaptım sanıyorum alt paragrafa gecınce megersem yapmamısım. Köprüden önce son cıkısta farkettımYazınca aklıma geldi beni niye sona etiket ettin
Aćik pembe Leke olarak devam ediyor iģne vuruldum yatiyorum.Canım allah kucagına almayı nasıp etsın. Insallah bır sorun yoktur. Durdumu kanaman
Oyy teyzeleri isirsin onlarin daha olmayan totolariniIki kese gorduk gorduj teyzeleri.
Diğer topik ismi nedir? Bakmamıştım hiç.Biz de iyiz canim diger topige devam yine istersen bekleriz seni de
Diğer topik ismi nedir? Bakmamıştım hiç.
Şükür farketmissinGısss senı etıket yaptım sanıyorum alt paragrafa gecınce megersem yapmamısım. Köprüden önce son cıkısta farkettım
Insallahh canim insallah.Oyy teyzeleri isirsin onlarin daha olmayan totolarini
İnsallah sag salim kucaginiza aldiginiz gunleri de okuruz
Bunlarda gececek ınsallah. Sakın wc harıcınde yerınden kalkma yat yuvarlan. Insallah kucagına alacaksın mınışlerınıAćik pembe Leke olarak devam ediyor iģne vuruldum yatiyorum.
Bak unutmusum ben onu iyi ki hatirlattinBirTutamMutluluk20 canım 1. sayfadaki resimler kaldırılmayacak mı?