- 1 Aralık 2019
- 5.646
- 22.779
- 30
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.041
slmKizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmKizlar
Ooo ne guzel nick o oyle
Bahar temizligi geldi ya bi tozunu alayim bi havalandirayim dedim topigiaaaa yarışmadan yarışmaya
Degil miiOoo ne guzel nick o oyle
Bahar temizligi geldi ya bi tozunu alayim bi havalandirayim dedim topigi
nasilsin canim yoktun
Selamlar bildirim geldi ne yapıyoruz temizlik mi yapıyoruz elemana mi ihtiyaç var oy verecek bir şey göremedim ne lazımsa yapayım
Ee ne diyosunuz kizlar baslayak miDegil mii
Bence bu dönemler geçsin ondan sonra Çünkü ağır işler yapılması lazım kış ortamından çıktık bir de virüs koltuklar iyi taktıracağım Ben halılar yıkanacak perdeler stor hep onlar yıkanacakyoksa su zor donemler gectikten sonra mi baslasak ne diyosunuz?
ramazan gectikten sonra mi:)yoksa su zor donemler gectikten sonra mi baslasak ne diyosunuz?
virusu kastetmisdim aslinda kuzu:)ramazan gectikten sonra mi:)
dogru aslinda o hic aklima gelmemisti susariz falan zor olur:)o zaman Ramazandan sonraya sozleselim:)))Bence bu dönemler geçsin ondan sonra Çünkü ağır işler yapılması lazım kış ortamından çıktık bir de virüs koltuklar iyi taktıracağım Ben halılar yıkanacak perdeler stor hep onlar yıkanacak
bende diyom ki ramazandan sonra benimkiler cok azgun:)virusu kastetmisdim aslinda kuzu:)
emojilerle anlatayim dedimEee napiyosunuz evde?
Benimkiler deeski hayatimizi ozledimbende diyom ki ramazandan sonra benimkiler cok azgun:)
Anladimemojilerle anlatayim dedim
Selam canimnasilsin?Selam azerin