- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.621
vallahi canım çekti tencerenin dibine de kaburga eti dizeceksin off ki ne offVay arkadaş hepsi yiyecek sarmayı
zalımsın kız ohaolsun olsun diyeti bozalim
Ben yine sarmanın en dibini tutmuş seviyorum daha tuzlu daha ekşili oluyor o kısımvallahi canım çekti tencerenin dibine de kaburga eti dizeceksin off ki ne off
adapazari miTürkiye'de kışlık kavun nerde var bak bakem
bolu muTürkiye'de kışlık kavun nerde var bak bakem
cunku bvde ki konular falan gorunce oha diyesim geliyor ondanzalımsın kız oha
böyle deyince de hakaret gibi oluyor neden oha diyorum?
kız bende merak ettim şimdi kış kavunu nerde varbolu mu
bolu mu
Nasıl bilmesiniz ?kaç yeirnde kavun heykeli var Kırkağaç :))kız bende merak ettim şimdi kış kavunu nerde var
manisaNasıl bilmesiniz ?kaç yeirnde kavun heykeli var Kırkağaç :))
Derecesini düşür tabi nasıl ayarlanıyor bilmiyorim amabosey diyecem hanimlar dogalgazi aciyor musinz istanbul icin diyorum bana cok sicak geliyor aciyorum cocuklar terliyor ne yapayim bilemedim
Kurusu var yaşı kalmadı artık :))manisatuhh bana simdi orda uzumde var
gecen pazardan aldik kis uzumu manisadan diye:)Kurusu var yaşı kalmadı artık :))
Kırgız üzümü dür o :)) Kırgız üzümü oluyor bu zamandagecen pazardan aldik kis uzumu manisadan diye:)
evet oglusum uzumu cok sever uzum olsun ne olursa olsun bu kadr meyve seven bi covuk gormedimKırgız üzümü dür o :)) Kırgız üzümü oluyor bu zamanda
Bizim evde meyve ekmekten çok yeniyor 2 kilo mandalina hı 24 saatte bitiyor 3 çocuk :))evet oglusum uzumu cok sever uzum olsun ne olursa olsun bu kadr meyve seven bi covuk gormedim
afiyet olsun miniklerime yarasinn lop loo et olsunBizim evde meyve ekmekten çok yeniyor 2 kilo mandalina hı 24 saatte bitiyor 3 çocuk :))
Aksam o saatlerde benimki evine geri dondu kankaBuranın sahbisi nerde acep çocukları yatırıyor bence odadan kaçanı tuttuyor sanırım şuan
Neler yapmis ya yinesarmaya gelin hanimlar:)Eki Görüntüle 2568391 Eki Görüntüle 2568391
Biz istanbulda degiliz ama 1 aydan coktur aciyoruzbosey diyecem hanimlar dogalgazi aciyor musinz istanbul icin diyorum bana cok sicak geliyor aciyorum cocuklar terliyor ne yapayim bilemedim
Bizim burda yasi var kankaKurusu var yaşı kalmadı artık :))
Gunaydin millet nihayet bu gun ev bana kaldi