- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.481
Annem aradı azönce ya aglıyodu kardeşimin en yakın arkadaşı trafik kazası yapmışlar ölmüşGeçmiş olsun hayırdır
Allah rahmet eylesinAnnem aradı azönce ya aglıyodu kardeşimin en yakın arkadaşı trafik kazası yapmışlar ölmüşkardeşim falan çok kötüymüş cenazeye gitmişler ,bende bi kötü oldum içim daraldı.
Başınız sagolsunAnnem aradı azönce ya aglıyodu kardeşimin en yakın arkadaşı trafik kazası yapmışlar ölmüşkardeşim falan çok kötüymüş cenazeye gitmişler ,bende bi kötü oldum içim daraldı.
Sanırım biz yaşlandıkça kayıplarımız artiior bu sene daha iyi anladım bunuAllah rahmet eylesinsu 2019 u bi atlatsaydik bu kadar olum haberi duydugum bi sene olmamisti hic
Aynen kuzumya Allahım herşey arttı resmen okadar çaresiz hissediyorumkş bazen kendimiAllah rahmet eylesinsu 2019 u bi atlatsaydik bu kadar olum haberi duydugum bi sene olmamisti hic
Başınız sagolsun
Allah olumun gecinden versin kanka ya genclere daha cok uzuluyor insanSanırım biz yaşlandıkça kayıplarımız artiior bu sene daha iyi anladım bunu
Aynen oyleBirileri doğuyor sanki yerine birileri ölüyor garip bir döngü
benimki bekler ne yaptin der bagzende bise olmaz derBenim de yardim edecek kimsem yok annem var bi tek o da en fazla yanlarinda duruyo aylik market alisverisine gidiyorum o kadar.daha fazlasini yapamiyor rahatsiz.benim oglanlar da asiri yaramazbenimki de yardim etmez ama Allahi var yemek yok desem,temizlik yapmasam sesini cikarmaz.ara sira bi seyler soyleyince de yapistiriyorum cevabini ardi gelmiyor
keske...Allah hepimize oteki tarafa alni acik gitmeyi nasip etsin insallahBir sonraki saniye ne olacağını bilmiyoruz, keşke kalp kırmadan ayrilabilsek bu dünyadan
Mutfak var canimŞu anda mesajları okuyamıyorum ,var mı özel bir bölüm
keske...Allah hepimize oteki tarafa alni acik gitmeyi nasip etsin insallah
başınız sağolsun ya çok üzüldümAnnem aradı azönce ya aglıyodu kardeşimin en yakın arkadaşı trafik kazası yapmışlar ölmüşkardeşim falan çok kötüymüş cenazeye gitmişler ,bende bi kötü oldum içim daraldı.
Temizlikten mi