Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
En ufak sesde rahatsiz olur.bi de gec uyumalari sevmez:KK53:bekarken de gece gec yatmamizi sevmezdi evlendim yine ayni:KK70:

Tamam:KK70:
Bak gec uyumayi bende cok sevmem :KK70:
Ama ses konusunda belli bi yaşta duyarli oluyorlar artik.
Annemin evi kalabalik oldugu icin cok daģiliyor ordan cekip topladikca ayarlarim belki :KK70:

Bak gec uyumayi bende cok sevmem :KK70:
Ama ses konusunda belli bi yaşta duyarli oluyorlar artik.
Annemin evi kalabalik oldugu icin cok daģiliyor ordan cekip topladikca ayarlarim belki :KK70:
Ben de gec yatmayi sevmem en gec yattigim 1 falandir.yani kendi istegimle gec yattigim :KK45:yoksa oglanlarin yuzunden 4.5.6 da uyudugum zamanlar da oldu:KK53:

Bende gidecüm yakinda :))
nereye :KK42:
Bizim burda ilaclar ister receteyle ister recetesiz ayni fiyata veriliyor.baya da pahali gecen benim ilaclarima esim 300 lira gibi bi para odedi🙄devlet karsilamiyor hic bir ilaci.

Valla olurdun kanka seninki disari cikaracak zamani buldu:KK70:

Sen nereye🙄🙄

Ben de oyleyim ya hevesim kirildi mi duzelmesi zor🙄burcun ne🤭

Kansizim ve beynime oksijen az gidiyomus.ilaclardan beri iyim cok Sukur
oda kötü yiaaaa :KK43:
Belki bizde bir sorun vardır 🙄🤷🏼‍♀️
:KK42: aglatıyorsun beni :KK42: biz ne yaptık onlara

Bende temız halıyle yatagımı paylasayım dedim:KK36: oğlan yatmadan hemen öncesi:KK53:
Yarışmaya katılmıyom hee zaten katılacak zamanım bilen yok artık bari tertemiz nevresim takımımlan katılam dedim:KK70:düşünün ki hangi kategoriyle yarışılıyor ondan bile haberim yok bu aralar:KK53::KK70:

Eklentiler

• IMG_20191221_183529.jpg
    IMG_20191221_183529.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20191221_183722.jpg
    IMG_20191221_183722.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 42
Bende temız halıyle yatagımı paylasayım dedim:KK36: oğlan yatmadan hemen öncesi:KK53:
Yarışmaya katılmıyom hee zaten katılacak zamanım bilen yok artık bari tertemiz nevresim takımımlan katılam dedim:KK70:düşünün ki hangi kategoriyle yarışılıyor ondan bile haberim yok bu aralar:KK53::KK70:
Sen hava mi atiyon kiz bize:KK53:ikizler gelsin gorucem ben senin yatagini:KK45:

X