-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.841
Nana komsunun cocuk odasini odunc alsana yarisma icinIyiyim çok şükür miniğim, lise arkadaşıma geldim kahve kek börek kilo alıyoruz işte, sen nasılsın
Dur sen dur akşama misafirlige gidecem onlarda bizim gibi obur neler Atacam sanaAyip valla gunahhhhh oteki dunyada nabcan
Senin korktuğn başina gelicek bak.bende 4. Korkusu varya her dogurani dördüncü doğuruyor sanıyorum
Cocuk odasi olursa kimler katilacak?
Amovv kiz madem gidecen niye tırtıkladin tatlilariDur sen dur akşama misafirlige gidecem onlarda bizim gibi obur neler Atacam sana
Adam söyleyip duruyor zaten guldur güldür demi sana telefon alacam diyen karakter gibiSenin korktuğn başina gelicek bak.
Cok korku iyi değil
Hamileolduğumu bilmiyordum diye tlc de yayin varya
Kadim 5 tane cocuğu var esi ķíisırlaştirmaya ameliyati oluyor gene 6 nci habersiz gelmiş yaniiii korkunun ecele faydasi yok:))
Gel bir cöpcüklesin bu zayıf peri yanaklarınıÇookkk
Afiyet olsun ben de aynısını yaptım bugün önce kalburabastı yedim sonra pişi ile çay keyfi yaptım
Bebe anneannesine cekerse zor katilirsinÇocuk doğurup gelene kadar beklerseniz ben de katilirim
Burcu kimIçimden "lannn burcu sen misin" diyesim geldi
Amannn ne olacak biseycik olmaz akşam yemegi yemem olur biter ..hayır bir de o arkadaşlarla öyle yiyoruz kızAmovv kiz madem gidecen niye tırtıkladin tatlilari
Ben misafirlige gitcegim gün ać duruyom
Dusundumde.... neyse
Canim sende doģuramayangillerdenmi yoksa doģurmakistemeyengillerdenmisinIçimden "lannn burcu sen misin" diyesim geldi
Aksam eve donunce kapidan gecemiceksiniz kankaAmannn ne olacak biseycik olmaz akşam yemegi yemem olur biter ..hayır bir de o arkadaşlarla öyle yiyoruz kız
Ya tost yapıyoruz ya çiğ köfte aloyruz ya börek yiyoriz çok fena
He tatlilar yi yi yiAmannn ne olacak biseycik olmaz akşam yemegi yemem olur biter ..hayır bir de o arkadaşlarla öyle yiyoruz kız
Ya tost yapıyoruz ya çiğ köfte aloyruz ya börek yiyoriz çok fena
O neydi giiiCanim sende doģuramayangillerdenmi yoksa doģurmakistemeyengillerdenmisin
Evlimydin onu da bilmiyorum ben hos ):))
İtekleriz birbirimiz i sıkıntı yok onların apartmanda asansör var inmek zor olmuyorAksam eve donunce kapidan gecemiceksiniz kanka
Lopcuk lopcuk yağ olurHe tatlilar yi yi yi
Ustune pişi yi yi yi
Sora aksam yememmm
Ne olcak canimm amannn alt tarafi kilocuk olur
Bak buna yemek için yasamak denirLopcuk lopcuk yağ olur