- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.861
Yani anlaşilmadimikiO neydi giii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani anlaşilmadimikiO neydi giii
EeeeeBak buna yemek için yasamak denir
Yasamak icin yemek deģilll
Ben kendime pis boģaz derdim
Ammaaa
Bekar arkadaşYani anlaşilmadimiki
Aciklamadi kendini7 numara kimdi bu söyleyin hele
Eeeesi şamda kayisi
Ben kendimi ifşa etmicem meselaGecenki 7mnumara blossaa soyleyin hamile kadin catlicak sora azalarriiii
Aaa hamile mi7.numarayi aseriyor zaarGecenki 7mnumara blossaa soyleyin hamile kadin catlicak sora azalarriiii
#hmzayiflamasin #hmyelezzetlifotolaratin @hmmatobolizmanasahipcikEeeesi şamda kayisi
Yani kendimi elestirdim. Yediğim zamanlar cok pis boģaz olurum bende ama direnişeee devammm
Aaa hamile mi7.numarayi aseriyor zaar
Canım bugün de çok tatlı görünüyorsun. Eminim hem zayıf hem de titizsinAciklamadi kendini
Cocuk odasi olursa kimler katilacak?
Ask olsun agzimdan laf almak icin mi iltifat ediyosun banaCanım bugün de çok tatlı görünüyorsun. Eminim hem zayıf hem de titizsin
Hadi söyle 7 numara kim
O katilmadiVirdim gitti hadi hayırlı ossuuuun kime verdim Acep
Ya 6 no bi tanıdık geldiya evlaefe canım sen katıldınmı sanki seninmiş gibi geldi
Nana komsunun cocuk odasini odunc alsana yarisma icin
Bebe anneannesine cekerse zor katilirsin
Burcu kim
evlaefe katılsa her yarışmada kazanma potansiyeli var. Hayatımda öyle pasaklı bir ocak görmedimO katilmadi
Kalburabastı yi dün yaptım burcu olabilirimOldu istersen evlere dip köşe gireyim ne dersin
Her eve bir annemden yeterde artar bile
Bugün bana hamur kızartıp kalburabastı da yapan arkadaşım
Kazanmak icin yapilan her sey mubahevlaefe katılsa her yarışmada kazanma potansiyeli var. Hayatımda öyle pasaklı bir ocak görmedim