-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.781
8 e çay mı dökülmüş dur bakim8 niye coşmuş la havle çay dökülmüş de sanatsal mı dökülmüş rönesans etkileri mi görülmüş nolmuş ben fakır bitli kimliğimle sanattan anlayamadım zaar
Yedikçe yediriyorBenim neyim eksik hatta fazlam var
Heee kız hiç sorma geçen gün kaynanamla yemeğe gittik dürümcüye ye 1. Yi yedim valla utancımdan 2. Yi isteyemeden kalktım kaynanam çok güldü
Heeeee kızzzzzzz neyseKirmizi pabuc doğursun geri buluşuruz yollarda
Geçen gün eşime dedim ki ben diyete başlicam tamam o zaman bayağı birikim yaparız parayı diyor
Kızzzzzzzzz ne 1 ekmeği ben artık bir ekmekle doymuyorum yaaaa
Erkekleri atıcam bir odaya ben kızımla yatıcam3.bebe gelince topla bebeleri yataga ranzayi herufe ver
Kız bütün Kk ya mı rezil olalım aramızda halletseydikburdan yetkililere sesleniyorum lutfen bizi dikkate alsinlar bizede bildirim gondersinllwrbaskanim ne yaptin bize baskanimmm aaaaa
Hah şöyleTöbe haşaaa artık başbitli gaptanoviç sensin emret agam
Tövbe de kızValla yaa kötü yollara düşcen en sonunda
Bi de dolar üzerinden ellaaam dolarım olsa naa burda bitlilerle ne işim olurBende parayla almadım beyni hediyealırım para yok değil ama bankaya gideceksin nick vereceksin orda açıklama kısmına falan tuhaf geldi bana
Benim bulunduğum yer küçük yer birde
Kız bütün Kk ya mı rezil olalım aramızda halletseydik
Eskiden 50 lira diyollaaadiBi de dolar üzerinden ellaaam dolarım olsa naa burda bitlilerle ne işim olur
enlerde olmak istiyorum adida best of the clean kk in the turkey olsun olur mu patronOysuz kalan hic olmadi 5.numara da alacaktirhaftada 2 kere anket aciyoruz her defasinda bildirim istemek olmuyor.o yuzden enlerde isteriz diyorum
Bak bakalım oy kullanmayanlara söylemiyorumTövbe de kız
Sende varsın dimi yarışmada? Hangisi 4 bebeli eve benziyor bi bakim
niye kiEnler ne ola kigerçi ben bi daha katılmam gayrı
Ev alirsiniz bu gidisle sizBenim neyim eksik hatta fazlam var
Heee kız hiç sorma geçen gün kaynanamla yemeğe gittik dürümcüye ye 1. Yi yedim valla utancımdan 2. Yi isteyemeden kalktım kaynanam çok güldü
Heeeee kızzzzzzz neyseKirmizi pabuc doğursun geri buluşuruz yollarda
Geçen gün eşime dedim ki ben diyete başlicam tamam o zaman bayağı birikim yaparız parayı diyor
Kızzzzzzzzz ne 1 ekmeği ben artık bir ekmekle doymuyorum yaaaa
Hic4 çocukla bana yakışır size noluyor
2 tane 4 bebeli ev var ordaTövbe de kız
Sende varsın dimi yarışmada? Hangisi 4 bebeli eve benziyor bi bakim
Sana bi güncelleme şart bacım çadırda otura oturaEskiden 50 lira diyollaaadi
3 leyenlerfe varEv alirsiniz bu gidisle siz
Hic
2 tane 4 bebeli ev var orda
Ahahahahaah yeni sürüm beni etkilemedi heraldeSana bi güncelleme şart bacım çadırda otura otura