- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.761
KK'nın en pasaklısını seçiyoruz dediler geldik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KK'nın en pasaklısını seçiyoruz dediler geldik :)
Kaç kişi ben sanmışBitini pasağını mı merak ediyürsün gaptan
Ben de merak ediyorum ifşa etsede eğlensek zalım bitliyle
Araştırmak lazım bana böyle mantıklı geldiÖğretmeni tersini söylemiş :/
Minimal düşünüyoruz evde yer kaplamasin
Param yok gülüm fakırım benKazen verir seninde olur belki kardeş
Pro lik guzelde elden gitti mi insan ciplak hissediyor kendine
5.numara hic oy almamis oysa ki iki foto arasinda baya fark varbence cokta pasakli tezgahim ama bilmiyom neye kirdilar puanimi sayin juriler
kral geri döndü mi diyorsunKK'nın en pasaklısını seçiyoruz dediler geldik :)
anacigim danfini yi hizli rep seklinde bile denedim yuzume bakiyor dedim en iyisi arabeske baslarepertuarini degis bence cocugun pskilocisini bozma
Töbe sen de mi varsın enaaaam hiç yakıştıramadım bitliliğiKaç kişi ben sanmış
Bende parayla almadım beyni hediye alırım para yok değil ama bankaya gideceksin nick vereceksin orda açıklama kısmına falan tuhaf geldi banaParam yok gülüm fakırım ben
Kız benim sonum ne olacak böyle hep yakalanıyomSuskunkus yine yakalandın
5.numara hic oy almamis oysa ki iki foto arasinda baya fark var
[/Q
dedigin gibi buyik capli bir anket olsa belki durumlar degisir hani ilk yarismada hic oy almayan arkafs bile sonradan oy aldi
Benim neyim eksik hatta fazlam varSen de mi
Heee kız hiç sorma geçen gün kaynanamla yemeğe gittik dürümcüye ye 1. Yi yedim valla utancımdan 2. Yi isteyemeden kalktım kaynanam çok güldüHayır birde Tazmanya canavariymissin gibi bakıyorlar ne var sanki demi
Heeeee kızzzzzzz neyse Kirmizi pabuc doğursun geri buluşuruz yollarda
Geçen gün eşime dedim ki ben diyete başlicam tamam o zaman bayağı birikim yaparız parayı diyorSizi doyurmak icin banka mi soyuyolardi acaba diye icimden gecmedi degil kanka
Kızzzzzzzzz ne 1 ekmeği ben artık bir ekmekle doymuyorum yaaaakanka biz 6 kisilik ailede 1 tane ekmegi tum gun yiyemiyoruz ya yemin ederimkalip bayatliyo
4 çocukla bana yakışır size noluyorTöbe sen de mi varsın enaaaam hiç yakıştıramadım bitliliği
8 niye coşmuş la havle çay dökülmüş de sanatsal mı dökülmüş rönesans etkileri mi görülmüş nolmuş ben fakır bitli kimliğimle sanattan anlayamadım zaar5.numara hic oy almamis oysa ki iki foto arasinda baya fark var
Valla yaa kötü yollara düşcen en sonundaKız benim sonum ne olacak böyle hep yakalanıyom
Töbe haşaaa artık başbitli gaptanoviç sensin emret agam4 çocukla bana yakışır size noluyor
Oysuz kalan hic olmadi 5.numara da alacaktirhaftada 2 kere anket aciyoruz her defasinda bildirim istemek olmuyor.o yuzden enlerde isteriz diyorumdedigin gibi buyik capli bir anket olsa belki durumlar degisir hani ilk yarismada hic oy almayan arkafs bile sonradan oy aldi