Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
8 niye coşmuş la havle çay dökülmüş de sanatsal mı dökülmüş rönesans etkileri mi görülmüş nolmuş ben fakır bitli kimliğimle sanattan anlayamadım zaar :KK53: :KK70:
8 e çay mı dökülmüş dur bakim :KK70: iyi inceliyonuz haa :KK70: siz söyledikçe ben dönüp dönüp bakıyorum fotolara :KK70:

Benim neyim eksik hatta fazlam var :KK70:

Heee kız hiç sorma geçen gün kaynanamla yemeğe gittik dürümcüye ye 1. Yi yedim valla utancımdan 2. Yi isteyemeden kalktım kaynanam çok güldü:KK53:

Heeeee kızzzzzzz neyse Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc doğursun geri buluşuruz yollarda💪💪

Geçen gün eşime dedim ki ben diyete başlicam tamam o zaman bayağı birikim yaparız parayı diyor:KK53::olamaz:

Kızzzzzzzzz ne 1 ekmeği ben artık bir ekmekle doymuyorum yaaaa😥😥😥
:KK70::KK76::olamaz:
Yedikçe yediriyor :KK43:

Bende parayla almadım beyni hediye :dondurma: alırım para yok değil ama bankaya gideceksin nick vereceksin orda açıklama kısmına falan tuhaf geldi bana :KK53:

Benim bulunduğum yer küçük yer birde
Bi de dolar üzerinden ellaaam dolarım olsa naa burda bitlilerle ne işim olur :deli:

Benim neyim eksik hatta fazlam var :KK70:

Heee kız hiç sorma geçen gün kaynanamla yemeğe gittik dürümcüye ye 1. Yi yedim valla utancımdan 2. Yi isteyemeden kalktım kaynanam çok güldü:KK53:

Heeeee kızzzzzzz neyse Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc doğursun geri buluşuruz yollarda💪💪

Geçen gün eşime dedim ki ben diyete başlicam tamam o zaman bayağı birikim yaparız parayı diyor:KK53::olamaz:

Kızzzzzzzzz ne 1 ekmeği ben artık bir ekmekle doymuyorum yaaaa😥😥😥
:KK70::KK76::olamaz:
Ev alirsiniz bu gidisle siz:KK70:
4 çocukla bana yakışır size noluyor :KK70:
Hic:KK53:
Tövbe de kız :KK70: :KK70:
Sende varsın dimi yarışmada? Hangisi 4 bebeli eve benziyor bi bakim
2 tane 4 bebeli ev var orda:KK45:

X