Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
oy oy cok gecmis olsun rabbim seni evlatlarina bagislasin bende kan sikintisi vok yasadim cocukken dalak bire bir geliuor
Ya zaten cocukken de ben pek hastalanan ya da hastalansam bile yatak dosek yatan biri hic olmadim.simdi de pek hastalanmam hastalansam bile yatak dosek yatmam yatmaya firsat da vermezler zaten😄o yuzden sanirim pek inanan olmadi hastalandigima.doktora giderken bile hic bi sey cikmaz dusuncesindeydi herkes😄

Ya zaten cocukken de ben pek hastalanan ya da hastalansam bile yatak dosek yatan biri hic olmadim.simdi de pek hastalanmam hastalansam bile yatak dosek yatmam yatmaya firsat da vermezler zaten😄o yuzden sanirim pek inanan olmadi hastalandigima.doktora giderken bile hic bi sey cikmaz dusuncesindeydi herkes😄
yaaa canim benim ya sen cok guclu bir kadinsin krndini salmadigina inaniyorum

Sana da helal olsun canim dun okudum evi kirklamişsin😍
Halalari yakin mi ne guzel😊benimkilerin amcalari da halalari da dayilari da uzakta🙄teyzeleri de yok zaten.kuzen falan yok anlicagin oynayacaklari🙄
:KK57: kanka şuan kahvaltı ya oturduk ortanca hala uyuyor bizde

Kanka ne diyosun😲😲ben aksam yemegine gececegim az kaldi😲😲uyandirsan keske oglani aksam uyumicak🙄🙄
Geç de yatmadik ama bir uyku hali sabah cocuklara çorba yedirdim geri uyudum büyük oğlan evde iken kızla oyniyor geri uyudum

Ortanca yi kaldırdım kahvaltıya hala uyuyor :KK70:

X