- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.783
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.941
Bekler herif gelmeden yapıp atayım temizlik yapmak sıkıntı değil de fotoğraflamak fotoğraf kalır diye korkuyorum telefondaYaa niye kitek umudum sizdiniz
Merhabalar bu arada kizceler.doktordaydim bu gun beynime oksijen iyi gitmiyomus bi suru ilac ve igne yazdi
Lahana dolmasi yanmissence ne yanmıştır adaşım suyu çabuk çeken bi yemek olabilir yada kabak tatlısı yanmştır :))
Biri hariç hepsi bizim kızlar olunca dedim mutfaktan tanidilarda mı oy verdiler diye sende öyle sandım
Lahana dolmasi yanmis
Merhabalar bu arada kizceler.doktordaydim bu gun beynime oksijen iyi gitmiyomus bi suru ilac ve igne yazdi
Ellerine sağlık inşallah dibine bişey koymuştur da fazla heba olmamıştır ben yanık yaprak sarmasıni çok seviyorum dibi tuttu mu çok lezzetli oluyorLahana dolmasi yanmis
Hemen cek at bana sonra silBekler herif gelmeden yapıp atayım temizlik yapmak sıkıntı değil de fotoğraflamak fotoğraf kalır diye korkuyorum telefonda
Bas agrilarimin sebebi oymus bi de islak sacla dolasmamneden sorun ne peki geçmiş olsun
Ben artık kurutuyorum saclarimi yoksa sinüsler halay çekiyorHemen cek at bana sonra sil
Bas agrilarimin sebebi oymus bi de islak sacla dolasmamsaclarini ya kestir ya da banyo yapinca fonle dedi hic de sevmem
Var var cok Sukur.bi akrabam var hem nazari geciyor bana.gecen watsapdan mesaj atmis saat 11 gibi.ben de ses attim.senin enerjine hayranim valla dedi.yine erken mi kalktin ben daha yataktayim dedi.sabahi basima bi agrilar girdi yataktan kalkamadim.çok geçmiş olsun canım ben,m ilk kez duydum tedavisi vardır inşallah
Korkma silmemArıyorum kankaliltan silme ama beni
AttımKorkma silmem
Ne varmis orda sen de
Sen bileNe varmis orda sen de
Var var cok Sukur.bi akrabam var hem nazari geciyor bana.gecen watsapdan mesaj atmis saat 11 gibi.ben de ses attim.senin enerjine hayranim valla dedi.yine erken mi kalktin ben daha yataktayim dedi.sabahi basima bi agrilar girdi yataktan kalkamadim.
Bi de hep saclarin cok guzel uzun diyor.ben uzatamiyorum diyor.bu gun doktor kurutamiyosan saclarini kestir diyince aklima geldi hemenbi maşallah diyeymiş iyiymiş bundan snra sen söylersin şakayla karışık bi maşallah de kız diye
Bi de hep saclarin cok guzel uzun diyor.ben uzatamiyorum diyor.bu gun doktor kurutamiyosan saclarini kestir diyince aklima geldi hemen