- 24 Eylül 2018
- 97.230
- 292.578
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.621
Olabilüüüüüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilüüüüüü
Sen de var mısın yarışmada ?İlk sayfayi duzenledim
Gel kız burayaSen de var mısın yarışmada ?
Bu arada söylemişmiydim beni etiketlemedin
Gene unuttumİki oy hakkı vardı
Rica ederim
Neden acaba ben 80 kiloyum o kadar abur cubur bir arada olmuyor hiç12 numarayı nedense tombiş bir aile diye hayal ediyorum
İşin güzel yanı istedigini yazabiliyorsun ama adaylar gizlilik ihlali olmasın diye cevap veremiyorNeden acaba ben 80 kiloyum o kadar abur cubur bir arada olmuyor hiç
Ozaman kesln zayıf birininNeden acaba ben 80 kiloyum o kadar abur cubur bir arada olmuyor hiç
Fırın ocak jileti diyorum ben buna ama mükemmel yaYurt dışında Yabanmersini14 vardı aklıma o geldi
Nirden bildinOyumu 10.sıraya S Sabr-Sukur-Dua senin olduğunu düşündüğüm için ve 12 ye verdim Blue_Peri buda senin olabileceğini düşündüğüm için
Tenceresiz kaldim anne senin tencereye oy yok
Yarisma ugruna evin daginikligina daginiklik ekleyeni gordukte, yakani gormemistikGörüyormusun yarışma uğruna yemekler yakılıyor
Tesekkurler canimOyumu 10.sıraya S Sabr-Sukur-Dua senin olduğunu düşündüğüm için ve 12 ye verdim Blue_Peri buda senin olabileceğini düşündüğüm için
Tenceresiz kaldim anne senin tencereye oy yok
Valla ben biara mercimeğin dibini tutturmuştum olabiliyor yaneeeYarisma ugruna evin daginikligina daginiklik ekleyeni gordukte, yakani gormemistik
Bence hepimizde yakiyoruzdur sahsen bi dalginliga gelip yada unutup, mesela tarhanayi tasiririm bazi bazi
Ben hastayim bu aralar ona verSen de var mısın yarışmada ?
Bu arada söylemişmiydim beni etiketlemedin
Gecmis olsun.Ben hastayim bu aralar ona ver
Bu arada yarismada varim