- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.581
Benim wc banyo bir arada aklıma o geliyorGüzel şeyler tahmin etsene bacım yav bu nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim wc banyo bir arada aklıma o geliyorGüzel şeyler tahmin etsene bacım yav bu nedir
Yok kiz sen de daha nelerYarından itibaren atabilir miyiz banyoyu
İnsallaj tahmin ettiğim gibi değildi r
İlk sayfaBen resimleri nerden görcem
Birninci sayfada biraz aşağı in ilk msjda :))Ben resimleri nerden görcem
Ben dedim ama bu seferki fana diyeBen minnoş kaldım bu fotilerin yanında yarışmadan çekileceuuum başgan
Kanka fotolar en üstte olsa bir dahakine en üstüne sadece iki oy hakkını yazsan hayagi aşağıda kalıyor sankiİlk sayfa
Teşekkür ederim onlari gördüm ama başka resim var sandımİlk sayfa
Teşekkür ederimBirninci sayfada biraz aşağı in ilk msjda :))
Tamam kanka duzenlerim hemenKanka fotolar en üstte olsa bir dahakine en üstüne sadece iki oy hakkını yazsan hayagi aşağıda kalıyor sanki
Neyani okadar olduğunamı inanıyon aşk olsunBence uzun dolap içinde tost makinasının da olduğu foto ya kedilovic in yada azeriniin
Yada sondaki fırın azerinin
Buzdolabı Blue_Peri nin
Musluk nananin
Yarin diger topige ilk iki yarismanin fotolarini aticamTeşekkür ederim onlari gördüm ama başka resim var sandım
Sen temizim demion mu çok temiz zaten dolapNeyani okadar olduğunamı inanıyon aşk olsun
Ha kız ben musluğu diyon sandım yok bacııım dolap benim değil.çok riske girmedim benSen temizim demion mu çok temiz zaten dolap
Ben ilk defa katıldığım için biraz acemilik varYarin diger topige ilk iki yarismanin fotolarini aticam
Musluk da pis değil kiHa kız ben musluğu diyon sandım yok bacııım dolap benim değil.çok riske girmedim ben
Oda değil bacımMusluk da pis değil ki