Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
valla tlc de izlediğim evlerin yanında bunlar tertemiz yahu 😂 hele o oturma odası kime ait merak ettim bilerek o an dağıtıp çekmiş gibi 😂😂 alemsiniz hanımlar 😂
Simdi Allahlari var biz onlarin eline su dokemeyiz:KK53:ama mutfak bolumunde azicik yaklasmistik gibi:KK70:oglanlardan zaman bulunca o fotolari diger topigimize aticam🤭

Simdi Allahlari var biz onlarin eline su dokemeyiz:KK53:ama mutfak bolumunde azicik yaklasmistik gibi:KK70:oglanlardan zaman bulunca o fotolari diger topigimize aticam🤭

sizinkiler onların evleri yanında dergi evleri gibi kalıyor:KK70: beni de etiketleyin yav zevkli olur temiz evleri seçmek 😂 tam bana göre isteyene temizlik püf noktaları anlatayım en takıntılı olduğum şey 😂

mutfak ve diğer odaları başka bir topige mi atiyosunuz hepsi burda değil mi 🤔
Yeni kategori gelince eski fotolari buraya atacagim canim🙃

Ben bu yüzden hiç

Ahh onu çekmeyen bilmez bacım. Sen çamaşır suyuyla silersin iki gün sonra tekrar kararır:cry::KK34:
Küfü silersen daha çok alanda küf oluşur bir dahaki sefere. O yüzden sprey şişeye çamaşır suyunu sulandırarak küflü yerlere sıkmak lazım sadece, silinmeyecek. Kendi kendine gidiyor küf lekesi

Bu kadat seviyosan seni de alalim yarismaya🤭🤭

hem severim hem takıntılıyım Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii beni yakinen tanir ne kadar obsesif komposto olduğumu iyi bilir 😂😂
ama korkuyorum ben gaza gelip tüm evi atarım ifşa olurum 😂😂 birde bilinci pisletmem lazım çekmek için yoksa öncesi sonrası aynı olur :KK53:

X