- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.001
Ama ben ona verdimYok anam değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben ona verdimYok anam değilim
hée tamam :) bu sefer idali olucamFoto da cek foto
NanaOyy kaçırdım ben burayı, birinci kim oldu hangi numara kimmiş açıklayan oldu mu
1 nurnara misinhahhayy
Ovma teli
Simdi Allahlari var biz onlarin eline su dokemeyizama mutfak bolumunde azicik yaklasmistik gibioglanlardan zaman bulunca o fotolari diger topigimize aticamvalla tlc de izlediğim evlerin yanında bunlar tertemiz yahu hele o oturma odası kime ait merak ettim bilerek o an dağıtıp çekmiş gibi alemsiniz hanımlar
Simdi Allahlari var biz onlarin eline su dokemeyizama mutfak bolumunde azicik yaklasmistik gibioglanlardan zaman bulunca o fotolari diger topigimize aticam
mutfak ve diğer odaları başka bir topige mi atiyosunuz hepsi burda değil miİcimden bi ses bu sefer birinci kendini ifsa etmeyecek diyor
Yeni kategori gelince eski fotolari buraya atacagim canimmutfak ve diğer odaları başka bir topige mi atiyosunuz hepsi burda değil mi
Bu kadat seviyosan seni de alalim yarismayasizinkiler onların evleri yanında dergi evleri gibi kalıyor beni de etiketleyin yav zevkli olur temiz evleri seçmek tam bana göre isteyene temizlik püf noktaları anlatayım en takıntılı olduğum şey
Küfü silersen daha çok alanda küf oluşur bir dahaki sefere. O yüzden sprey şişeye çamaşır suyunu sulandırarak küflü yerlere sıkmak lazım sadece, silinmeyecek. Kendi kendine gidiyor küf lekesiBen bu yüzden hiç
Ahh onu çekmeyen bilmez bacım. Sen çamaşır suyuyla silersin iki gün sonra tekrar kararır
Bu kadat seviyosan seni de alalim yarismaya
anacigim 1 numara olsam bu kadar cok sinirli olmazdim:)1 nurnara misin
Çünkü ben değilimİcimden bi ses bu sefer birinci kendini ifsa etmeyecek diyor