- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.921
SonBu kadar kendızını yıpratmayın dıyorum size sonra tavuk gibi erkenden uyuyakalıyonuz ya
Yoo bebe de erkenden yattı iyi geceler dileyip. Gece mama falanda içmeyecekmiş tokum ben dedi.
Yoo ayağımda falan da saatlerdir sallamıyorum bunu da nerden çıkardınız ayrıca hiç uykum yok keyiften takılıyorum buralarda
Ikizmi.. kaldirabilirsem amin.Ayy allah ısteyene versın hattaH M 'ye ikiz ikiz versin insallah. Ben cocuk faslısını artık kapatmak ıstıyorum
sonuclari bakiyon mu patron:)
Guzel gidiyor oylar yakin bir bildirim her seyi cozersonuclari bakiyon mu patron:)
1 iyi goturuyor amaGuzel gidiyor oylar yakin bir bildirim her seyi cozerbakalim bu sefer de bildirim gidecek mi
Ay canım benimde seni arıyor nasilsin
Kiz sen bilmiyon mu biz yarisiyoz neen foto cekmedinAy canım benimde seni arıyor nasilsin
Ne temizligi yaptın bakim, kız bende dün odayı değiştirdim prtegin önünü kapatyodu usuyodum bilseydim resimlerdim
Dedim bunlar şimdi beğenmez yarışma dışı der hazalın odasinaKiz sen bilmiyon mu biz yarisiyoz neen foto cekmedin
sankinkim oldugu az bucuk anladimEvet evet
Oy verdiğim kazanıyorEvet evet
Kim dermis onu ben varim beeeenDedim bunlar şimdi beğenmez yarışma dışı der hazalın odasina
sankinkim oldugu az bucuk anladim
Bundan sonra herkes senin kime oy verdigine bakacakOy verdiğim kazanıyor
Çok seviniyorum kendi adıma
İyi hatirlattin bak.bu sefer tezgahlar yarismayacak.ondan kalan her yer olurHaftaya mutfakta yine tezgah olmasa bari, hep aynı temizlik olmasın.
Değişik yerleri temizleyin biraz aksiyon gelsin
Biz aynı kafadayız farkındasın değil miİyi hatirlattin bak.bu sefer tezgahlar yarismayacak.ondan kalan her yer olur