- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.901
Seninki bi gun seni doktora goturcek sık sık wc ye gidiyor diyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki bi gun seni doktora goturcek sık sık wc ye gidiyor diyecek
4 de öyle insan da az utanma olur nasıl dağınıklık bu dalga geçiyürler5 . Yarışmacinin dağınık halı benim toplu halim
yok ondan şüphe etmiyorum tel kircalarken çok eğiliyorum sanırımSeninki bi gun seni doktora goturcek sık sık wc ye gidiyor diyecek
Bnmki wc de uzun kalir, diorum napiosun metabolizmana bi baktiryok ondan şüphe etmiyorum tel kircalarken çok eğiliyorum sanırım
Perşembe günü doktora çıktım 10 tane iğne verdi kas gevşetici
.ya stresten yada duruş bozukluğundan ama bence duruş bozukluğu
Yok canim.bi dahaki sefere bu aksam açma ,kek yaptim eşim.baliga gidecekmiş daha yeni bitirip telefonu elime.alabildim.hande_buse katilcan mi bacim?bekleyem mi seni
Sen Yimeydin bacım vururlar adamıYok canim.bi dahaki sefere bu aksam açma ,kek yaptim eşim.baliga gidecekmiş daha yeni bitirip telefonu elime.alabildim.
Tadına baktım kek olurken elektrikler kesildi.nasil.bir şans varsa pismis mi diye kontrol ettim.sepetledim.hepsini kizim yiyebileceği kadar bıraktım. Kendi ayağıma.sikarim hic.yermiyim.Sen Yimeydin bacım vururlar adamı
Kız o rutubet gibi duruyor. Öyle demeyin. Sımdıkı evımı almadan once oturdugum ev aynı boyleydı. Insan bırı gorecek rezıl olacak dıye korkuyor. Bugun sıl ıkı gun sonra yıne oyle kapkara oluyor. Camlardan aşağıya buhar iniyor şakır şakır akıyor ve siyahlaşma başlıyor. O üye kimse yalnız değil bende çok çektim 2sene gün aşırı cam ve denizlik silmekten1.sıradaki yarışmacı pencere öyle Olana kadar nerdeydi ki aklımda deli sorular
Ya ciddi mi hakkaten camlarda buhar var vallah hiç o yönden düşünmedimKız o rutubet gibi duruyor. Öyle demeyin. Sımdıkı evımı almadan once oturdugum ev aynı boyleydı. Insan bırı gorecek rezıl olacak dıye korkuyor. Bugun sıl ıkı gun sonra yıne oyle kapkara oluyor. Camlardan aşağıya buhar iniyor şakır şakır akıyor ve siyahlaşma başlıyor. O üye kimse yalnız değil bende çok çektim 2sene gün aşırı cam ve denizlik silmekten
Evet canım rutubet öyle birşey ben sana bulursam eski evimden fotolar atayım vallahi kornişlerin oldugu yer bile rutubet. Ev sahibiydim şimdi o evde kiracım var. Kiralamadan önce uyardım ve gösterdim mesuliyet kabul etmiyoeum diye tamam dedıler 3yıldır oturuyorlar. Sımdı alt katına da kıracı gelmıs bende problem yok dedı kadın. Ben otururken alt katım bostu dogalgazı yakınca ev sıcak alttan soguk şelale gibi akıyodu camlardan duvarlardan sularYa ciddi mi hakkaten camlarda buhar var vallah hiç o yönden düşünmedim
Çok zor yaa cidden elinde heeerrrgün bezle gezmek Rabbim kolaylık versin inşEvet canım rutubet öyle birşey ben sana bulursam eski evimden fotolar atayım vallahi kornişlerin oldugu yer bile rutubet. Ev sahibiydim şimdi o evde kiracım var. Kiralamadan önce uyardım ve gösterdim mesuliyet kabul etmiyoeum diye tamam dedıler 3yıldır oturuyorlar. Sımdı alt katına da kıracı gelmıs bende problem yok dedı kadın. Ben otururken alt katım bostu dogalgazı yakınca ev sıcak alttan soguk şelale gibi akıyodu camlardan duvarlardan sular
Amın canım sırf bı yuzden bıtaraflarına x bin tller kaçtı kocamınyeni evde de olsaydı valla onu da satacaktım çünkü öyle zor ki. Bilmeyen biri ilk bakışta bu kadın bunu nasıl görmez bu hale gelene kadar hiç mi silmedin be kadın der yaniÇok zor yaa cidden elinde heeerrrgün bezle gezmek Rabbim kolaylık versin inş
vallah rutubetli evler zor yaKız o rutubet gibi duruyor. Öyle demeyin. Sımdıkı evımı almadan once oturdugum ev aynı boyleydı. Insan bırı gorecek rezıl olacak dıye korkuyor. Bugun sıl ıkı gun sonra yıne oyle kapkara oluyor. Camlardan aşağıya buhar iniyor şakır şakır akıyor ve siyahlaşma başlıyor. O üye kimse yalnız değil bende çok çektim 2sene gün aşırı cam ve denizlik silmekten
Bende koku yoktu ama felaket buhar ve sıyahlık vardı. Boyacı bıle ıkı gun astar atmadan acık bıraktırdı camı kapıyı. Ayy ne zor hemdevallah rutubetli evler zor ya
gördük öyle evleri bir de kokuyor
benim değildi ama
Demek o pis sendin ben tahmin ettim ama