- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.881
Pazartesi saliDolap içi olabülü çok dağınık noktalarım var da ne gün son mutfak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi saliDolap içi olabülü çok dağınık noktalarım var da ne gün son mutfak ?
Cekmişsen at kalsin bendeMutfak bekliorum bugun resim cektim bisi bulup
Höömm vaktim olursa hazır ve nazırım komutanımPazartesi sali
BekleCekmişsen at kalsin bende
Höömm vaktim olursa hazır ve nazırım komutanım
Şaka hemşerimBen arkadaslara katilim az olacak deyince sagolsunlar yardim ettiler bana o yuzden kurcalamayin
Yoldayız şimdi başganım arabada sızdırdım zalım bebeyi iki başımı dinleyem yavKedi guccuk kiz uyudu mu
Şaka hemşerim
Nereye gidiyonuz yaw bu saatteYoldayız şimdi başganım arabada sızdırdım zalım bebeyi iki başımı dinleyem yav
Memlekete pazar dönecuuk hafta içi de minnoş minnoş temizlikçilik oynayacağumNereye gidiyonuz yaw bu saatte
ÇatlatmaaaMutfak icin 2 tane foto var evlere senlik
Kanka mutfakta varım şuan evime geldimMutfak icin 2 tane foto var evlere senlik
Benim 3 u de arabada sızdı şimdi girdim eve wc bahanesine geldomYoldayız şimdi başganım arabada sızdırdım zalım bebeyi iki başımı dinleyem yav
Sagsalim gidin sagsalim gelinMemlekete pazar dönecuuk hafta içi de minnoş minnoş temizlikçilik oynayacağum
OleyKanka mutfakta varım şuan evime geldim
Yarın eşimin tatil pazar gunu bir foto patlatirim inşallahSagsalim gidin sagsalim gelin
Oley
Seninki bi gun seni doktora goturcek sık sık wc ye gidiyor diyecekBenim 3 u de arabada sızdı şimdi girdim eve wc bahanesine geldom