- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.861
aslinda kotu ornekIyyyyyyyk allaaaaaam kusacam sımdı
Evet ya parodiler beni gülmekten öldürüyor. İnşallah tablet bebeler buyuyene kadar bozulurda bıdaha eve sokmamben
aslinda kotu ornekcocuklara kizim gorfu diyor anne bende karistrcam burnumu diye
Dimi ya sence hangisi meselaOyladım :) sanki bazı resimler düzeltmek için bozulmuş gibi duruyor :)
Gecen bi sey demistim ben sana farketmedenYoook bulmadim...
Söylemem olay çıkar atarlar beni dışarıDimi ya sence hangisi mesela
heya oda komikEvet ya parodiler beni gülmekten öldürüyor. İnşallah tablet bebeler buyuyene kadar bozulurda bıdaha eve sokmam
Her gordugumu ve her duydugumu soylemem, aninda unuturum cunku...Gecen bi sey demistim ben sana farketmeden
Ben arkadaslara katilim az olacak deyince sagolsunlar yardim ettiler bana o yuzden kurcalamayinSöylemem olay çıkar atarlar beni dışarı
O zaman oylama bitince hatirlatayim ben sanaHer gordugumu ve her duydugumu soylemem, aninda unuturum cunku...
Bak yine bi isim cikti yapamam deme bulurum seniBaşgan banyo ne zaman çekmecelerim var ellerinden öperler
P.be evdeyim iyi olur birine el atayım bitli pakizenin süs dolabına dönmüş az daha dursa kimlik kazanacakBak yine bi isim cikti yapamam deme bulurum senipersembe cuma
Aman unutma gozunun yagini sevemP.be evdeyim iyi olur birine el atayım bitli pakizenin süs dolabına dönmüş az daha dursa kimlik kazanacak
Katilaydin ya sen de bacimSondaki yarismaci arkadas ev dagilmista azicikta ben dagitayim demis gibi sanki
Cunku bnde aynini dusundum de
Temizlicek yer aradim bulamadim, gunluk yastiklar dagilio cay kahve bardaklari dursun ortayada bikac bisi at dedim kendime
Dolap içi olabülü çok dağınık noktalarım var da ne gün son mutfak ?Aman unutma gozunun yagini sevemmutfaga da katilacak misin
Mutfak bekliorum bugun resim cektim bisi bulupKatilaydin ya sen de bacim