- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.041
Ahahaha. Ben nefret edıyorum o makyaj aynasının ustunu temızlemekten. Parfumlerı bıle kocaman makyaj cantasına koydum ustu tozlanmasın dıye oyle bı yılgınlıkBilmez olur muyum hey gidi sizi saniyonuz ki yok diye kesin hazal elini bırakan ise atmiyodur yakın da evde herkes bana sorcakherşeyi
İki is yapim dedim annem yüz buldu elini etegini herseyden çekti yakındır yemini bozmam
Hazal yatak odasına katılamaz mahrem biyer orası
Tabak canak da dugun evinde olmayacak kadar fazla ama
Persembe cuma yatak odasindan kareler bebegim
Yarisma icin firini feda edip yakmis arkadas
Hadi bağalim göster kendini kraliçeBenim temizlik efsane olur ödül ne
Cogu iki uc cocuklu,bebekli ondanÇalışıyordur belki olur öyle. Allah için bizde de bazen oluyordüşünsene evde 5 kişiyiz herkes çalışıyor sabah 8bucuk akşam eve geliş 7 anne olmak zor Annemden biliyorum. Bi yemek yapsan suyunu fazla koymuş olsan taşar taşmaz sıcaktan kalıp tutuyor zaten. Anlayışlı olmak lazım diğer mutfaklar nasıl öyle dağılmış bi yemek yenecek alt tarafı diye hiç düşünmek istemiyorum mesela
Tabak çanak bardak toplamak pek yorucu olmaz. Ama pas tutmuş bi fırını ovalayıp temizlemek yorucu ve fazla emek içeren bişey bu yüzden 2 numaraaa
yakmjş derken bozulmus aanlamindami?
Tabak canak da dugun evinde olmayacak kadar fazla ama
Persembe cuma yatak odasindan kareler bebegim
Yarisma icin firini feda edip yakmis arkadas
Ahahhaha ben onu tost makinesi sahibesine demiştim şaşkınBu ürünü kullanan biri daha vardı nick i neydi adı batasiva demişti hatta
evet :))
Allah yardımcın olsun bacım hakediyorsun o zaman temizliği
Estağfirullah o kadar değilHadi bağalim göster kendini kraliçe
Valla bende aynı senin gibiyimAhahaha. Ben nefret edıyorum o makyaj aynasının ustunu temızlemekten. Parfumlerı bıle kocaman makyaj cantasına koydum ustu tozlanmasın dıye oyle bı yılgınlık
Sen pek heveslendin bi yatak odası şart sanaValla bende aynı senin gibiyimüzerime zimmetli bişey olmadığı halde
Bak bak nasilda mutevaziEstağfirullah o kadar değil
Bilerek yakmış gözünün karartıpyakmjş derken bozulmus aanlamindami?
Anaa gazmı verdin banaBak bak nasilda mutevazi
BirTutamMutluluk20 bak nasıl ilk önce böyle güzel yagliyoruz sana mis gibi yarışmacı ayarliyorum
Ödül yoksam bir sıkımlık diş macunu muOdul neyim yok heveslenmeyin ulenanaa hem evlerini temizleyecekler hem de hedayen istiyolar
Bizim edeboyat öğretmeni öyle derdi yazık bir sıkimlik diş macunu kazandın derdiÖdül yoksam bir sıkımlık diş macunu mu
Hazal yatak odasına katılamaz mahrem biyer orasıizin vermem
Çiçek açmıyorum fakat yaprakta dökmüyorum öyle arada öyle araftayım. Ne içeri ne dışarıBizim edeboyat öğretmeni öyle derdi yazık bir sıkimlik diş macunu kazandın derdi