Temizlik şirketi bulamama

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.771
133
Herkese merhaba. Dogru yere mi actım konuyu bilmiyorum ama uzun süredir ev temizliği için yardım alacağım birini bir yeri arıyorum ama. Yorumlar hep cok kotü temizlik için yardımcı olan hanımlar için. İşlerini eksik yaotıklarını,yapmadıklarını vs yazıyorlar. İzmit için tavsiye edeceğiniz bir şirket varsa bilgi alabılırım sorun olmazsa buradan boyle bi tavsiye istemem.
Herkese huzurlu mutlu saglıklı başarılı aşk dolu günler diliyorum.

Bir kac defa gundelik gelen kadin bulamayinca temizlik sirketiyle calistim ama asla tavsiye etmiyorum.dunyanin parasini alip yarim yamalak is yapip gidiyorlar.etrafiniza ese dosta sorun illa ki tavsiye ettikleri biri cikar.en iyi bu sekilde bulursunuz.

Armuttan gelenler pek is yapmiyor. O ekstra bu ekstra diyorlar.
Mesela gardrobun yüzeyi full ayna. Silmiyor. Ek cama girer diyor.
Ütü yapmazlar zaten bence de yapmamali
Mutfakta banyoda falan günlük temizlik yapmak istiyorlar. Detayli dolapli ocakli davlumbazli girismiyorlar.

Belki degismistir ben 2016dan sonra cagirmadim. Her arkadasim aynisini soyluyordu.

Ben geçen sene çağırdım evet detaylı yapmıyorlar. Ev çok pisse çağırıp evi bir toparlamak için çağırılır ancak. Sonra oda oda dip temel girişmek mantıklı olur.

Herhangi bir komsuna citlat hemen birini bulurlar sitelerle ugrasma temizlikcilik yapan bir suru insan kesin sende bulursun

ayyy okuduklarıma sok oldum antebın gozunu seveyım
1 yardımcı kadın cagırınca 200 tl + kahvaltı ve oglen yemegı verılıyor burda ve tabıkı tum temızlık malzemelerı evden bırde onun pesınden kosuyoruz
ama temızlık sırketı cagırdım 4 kısı geldı 400 tl verdım sadece cam balkonum ıcın +10 tl fark aldılar yemeklerını kendılerı getırıyor deterjanlar onlara aıt 1 gunde ınsaatdan yenı cıkmıs evı dıp bucak tertemız yaptılar hatta ben bır bez vermıstım kullanmaktan yırtılmıs ıclerıne sınmemıs yerıne 1 tane kullanılmamıs bez bırakmıslar bana

burda olsaydınız secenek cook ama ızmıtı hıc bılmıyorum

Kızlar çok teşekkürler vakit ayırıp yazdıgınız için. En iyisi komşularıma söyleyeyim oralardan cıkar inş. Şirketleri eledim.

Ben geçen sene çağırdım evet detaylı yapmıyorlar. Ev çok pisse çağırıp evi bir toparlamak için çağırılır ancak. Sonra oda oda dip temel girişmek mantıklı olur.

Evet bekar evi veya ogrenci evine cagrilir diye dusunuyorum.
Mesela mutfakta; bulasik yikayip copleri atip sil supur yapiyorlar. Bu kadar :)
Benim evimde temizlikci gelecegi gun bulasik falan da olmaz.
Banyoda camasirlari yikiyorlar copu atiyorlar ilacla klozet falan temizlemiyorlar, kuvet falan hic ilgilenilmiyor.

Merhaba, benim çalıştığım bir temizlik şirketi var. Temizliğin içeriği önceden paylaştıkları için temizlikçiler bunu yapar mı, şunu yapar mı diye gerilmiyorsunuz. Bana gelen temizlik personeli de çok iyiydi. İncelemek isterseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankarada etimesgutta oturuyorum. Ev temizlik islerine gidiyorum. Ankara da olupta cagirmak isteyen olursa Numarami yazayim watsap yoluyla da ulasabilirsiniz. . Emine

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…