- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Kızlar sizleri bilmem ama ben gerçekten temizlik yapmayı hiç ama hiç sevmiyorum çok zor geliyor
evi süpürüp silerim akşam olur veya ertesi gün yerlerde tozlar vs olur iyice hevesim kaçar mutfağa hiç girmiyorum bile topluyorum ardından yine dağılıyor yemek yaparken yedikten sonra vs vs bekarkende evde bana hep mutfağa kitlerlerdi her sabah ben toplardım akşamlarıda ablamla sırayla yapardık zamanında mutfağa çok girmemden ve şu anki mutfağımı pek sevmediğimden iş yapasım gelmiyor
Yaptığım zaman (mecburen her gün olmasada iki günde üç günde bir kesin yaparım genel temizlik) çok güzel yaparım özenerek vs ama yapasım gelmiyor şu an öğlene kadar işimi bitirmem gerek bense telefonda oyalanıyorum canım istemiyor kendimi belli bir rutine otutturamadım
rutini olanlarada hep hayranım belli bir planlı olanlar vs vs sizlerin rutini var mı veya düzen örnekleriniz gibi gibi? Planlımısınız? Öyleyse nasıl sabit kalıyorsunuz? (Ben pek yaptığım planlara sabit kalamıyorum)
Ayrıca duşakabinim camdan hep su izleri var siliyorum ediyorum ama su lekeleri çıkmıyor onun içinde ayrı bir öneriniz varsa çook mutlu olurum

Ayrıca duşakabinim camdan hep su izleri var siliyorum ediyorum ama su lekeleri çıkmıyor onun içinde ayrı bir öneriniz varsa çook mutlu olurum