- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
At kankaSana ozekden fotosunu atayım yaklaşık bir haftadır böyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At kankaSana ozekden fotosunu atayım yaklaşık bir haftadır böyle![]()
Cok gecmis olsunYaa bitiremedim ki32 de falanım daha. Kızım hasta, ara ara okuyorum. Gelicem inşallah
![]()
Kesin o evin halini gorunce banladilar seniAçıldı açıldı ehuheh niye banlandıysam ona da mana veremedim yavkendi halinde minnoş bi kediyim ben
![]()
Cok gecmis olsun
Seni de fotolarla bekliyoruz
Kesin o evin halini gorunce banladilar seni![]()
Laa bana da atSana ozekden fotosunu atayım yaklaşık bir haftadır böyle![]()
sonra ben i dislamayin amaLaa bana da atsizin yüzünüzden banlandım zalımlar ben de isterüm
![]()
En fazla ban yersin misal bensonra ben i dislamayin ama![]()
Sen neden uedin kiEn fazla ban yersin misal ben![]()
Sen neden uedin ki![]()
Bende istiyorum fotoooıııSana ozekden fotosunu atayım yaklaşık bir haftadır böyle![]()
Çok kötü ama ya özelden atayım da buraya atarsan beni kötü muameleden içeri almasınlarBende istiyorum fotoooııı![]()
Ahahahahhhh tamam canım bekliyorum benim de şuan farklı değiş yani saat 11 de kalktık iş bitmiyor daha dağınıklığı toplayamadı.Çok kötü ama ya özelden atayım da buraya atarsan beni kötü muameleden içeri almasınlar![]()
Bende 11:45 koydum kahvaltıyı ye iç çanta hazırla derken hala kahvaltı bulaşığı duruyorAhahahahhhh tamam canım bekliyorum benim de şuan farklı değiş yani saat 11 de kalktık iş bitmiyor daha dağınıklığı toplayamadı.
Ahahahhhhh benim kızım hasta hiç durmuyor sürekli ağlıyorBende 11:45 koydum kahvaltıyı ye iç çanta hazırla derken hala kahvaltı bulaşığı duruyor
Eve hırsız girse benden önce soyulmuş deyip geri çıkacak![]()
Cogunlukla bana da gelmiyor.kızlar bana neden bildirim gelmiyor
burdan
kızlar bana neden bildirim gelmiyor
burdan
Bi kere bildirim geldiginde es gecince bi daha gelmiyo ablalarimCogunlukla bana da gelmiyor.![]()
Ne kadar hassasmis...Bi kere bildirim geldiginde es gecince bi daha gelmiyo ablalarim![]()
O nasil temizleniyor, supurmek yeterli mi?Su anda salon halisinin uzeri yapis yapis kinetik kum![]()
Cok basilmamişsa uzerine faras supurgeyle cikiyor basilmişsa hafifce kazimak gerek Allahtan oyun hamuru kadar inatci degilO nasil temizleniyor, supurmek yeterli mi?