- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.815
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruttuk
Kardeşim bazen diyor bendeki şans için yağmura da mi denk gelmedinKuruttukcünup sanacaklar
![]()
Kız ya ne alemsin güldürdün beni yaa cok tatlısınKedi de yalan yok bacım fenalardayım
Evi toplasın diye temizlikçi çağırdım bakalım o toplasın da ben sonra süpürürüm artık bi ara nasipse![]()
Neyse ben aldıydım abdest artık sen düşünKardeşim bazen diyor bendeki şans için yağmura da mi denk gelmedin
O geldi aklıma![]()
Bende aldım ama kabul olmadı mı ki acepNeyse ben aldıydım abdest artık sen düşün![]()
![]()
Ellerine saglik canim tertemiz olmus
Suna bak ya miss gibin yapmis bi de temizligi sevmiyorum diyoÖncesi :)) Eki Görüntüle 2559802 Eki Görüntüle 2559803
Ve evet sonrası :)) Eki Görüntüle 2559806 Eki Görüntüle 2559809
Sizde de var mi boyle daginikliklarKız ya ne alemsin güldürdün beni yaa cok tatlısın![]()
Adam hastagozu hiç bişey görmedi gelinceEllerine saglik canim tertemiz olmus
Suna bak ya miss gibin yapmis bi de temizligi sevmiyorum diyoherufun gozleri dolmusdur aksam kanka
kediyi banlamislar hatta
Sizde de var mi boyle daginikliklarvarsa bekleriz
![]()
40 yilin basi bi supruz yaptin onda da adam hasta olmusAdam hastagozu hiç bişey görmedi gelince![]()
Maşallah ne kadar ferah gözüküyor orası keşke benim olsaCarsaf, kazak, gunluk kiyafet dolabina bir el attim. Bir canta kiyafet eledimEki Görüntüle 2559958 Eki Görüntüle 2559959 .![]()
Pazardan 6 parca ev giysisi aldim, yine 6 parca cikardim. Bir de yazlik ustler vardi, koku hapsediyor artik, onlari da cikardim.Kalabalik olunca ruhum daraliyor.Maşallah ne kadar ferah gözüküyor orası keşke benim olsa![]()
Annem değilsin dimiPazardan 6 parca ev giysisi aldim, yine 6 parca cikardim. Bir de yazlik ustler vardi, koku hapsediyor artik, onlari da cikardim.Kalabalik olunca ruhum daraliyor.![]()
Muhtemelen ayni jenerasyonun cocuklariyiz.Annem değilsin dimi
![]()
Olabilir affedin ama yaş kaç :))Muhtemelen ayni jenerasyonun cocuklariyiz.![]()
52Olabilir affedin ama yaş kaç :))
2 yaş kucuksunuz :)) annemden
Ayni jenerasyonmusuz...2 yaş kucuksunuz :)) annemden