- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.815
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim evde esya cok fazla degil ama cocuk fazlaBizlar bana iki sene önceki halimi hatirlatiyorsunuz
Kücügüm üc yasina girecek bütün o karmasa gitti
Fark ettigim cok fazla esyaniz var tabi dagilir anacim![]()
Evet şükür ölen kalan yok evde diyor kokudan anlarız gerçi diyor![]()
Banyoda kızın kaka taşmış atleti poşetlenmiş haliyle iki gün bekledi diye herif "yav şuna asit döküp yakalım evi ele geçirecek" diyor![]()
yıkadım artık sonra
![]()
Ben öyle yiyecek unutuyorum sonra yer diye kalıyor unutiyorum un gibi olmuş krakerBi kere bakım çantasının yan cebinde kalmış bu ne dedik anlamadık megerse atlet nemlenmiş küflenmiş töbeler töbesi daha neler görecek bu gözler![]()
Kirden pasaktan genç yaşta gitmezsek tabiBenim evde esya cok fazla degil ama cocuk fazla
yaa bebeler buyuyunce gelip okuyup guleriz ne guzel ani olur bu yazdiklarimiz
![]()
Kız titiz olanın grupta işi ne onlar klozet forçalıyolardır şimdi bizle mi uğraşcaklar
Sizde ne anilar varmis yaBi kere bakım çantasının yan cebinde kalmış bu ne dedik anlamadık megerse atlet nemlenmiş küflenmiş töbeler töbesi daha neler görecek bu gözler![]()
43 kisi olmusuz
Ev oksitten ucaacak yakındaKirden pasaktan genç yaşta gitmezsek tabi![]()
![]()
Konuyu trend top yaptım desene ehuheh tanıdık manıdık çıkmaya inşalla
Kaynanan yaşıyor muKonuyu trend top yaptım desene ehuheh tanıdık manıdık çıkmaya inşalla![]()
Çıkın çıkın gelin anamSizde ne anilar varmis ya
43 kisi olmusuz![]()
Yasiyosa bile bu fotolari gordukten sonra kahrindan olurKaynanan yaşıyor mu![]()
Onun ev de benimkinden hallice bize geldikçe ayy ne var evinde diyorKaynanan yaşıyor mu![]()
Valla trend topik olmusuzKonuyu trend top yaptım desene ehuheh tanıdık manıdık çıkmaya inşalla![]()
Onun ev de benimkinden hallice bize geldikçe ayy ne var evinde diyor
Kronik pasaklıyız zaar![]()
Yok kız bilir gelininiYasiyosa bile bu fotolari gordukten sonra kahrindan olur![]()
Herüfe verip veriştiriyom yok anam almayam üye olsa bdv de duello yaparken bulursunuz bizikv yi de uye yap
![]()
Kız nörüyon burdatüm tembel avratlar buraya dizilmiş
![]()
Hadi bir tane daha gelsin. Elde yikanan bulasiklar ve bosalmis tezgah.Eki Görüntüle 2559777
Ellerinize sağlık
Benim evde esya cok fazla degil ama cocuk fazla![]()