- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
ONCESİ
SONRASI

SONRASI

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bişey sorcam sana hergünmü böyle dağılıyor ya
Merhaba! Hani burda daginiklikmi varkiiii??? Benim evin kapisindan icerye gececek yer bulamiyom ben bazen.ÖNCESİ![]()
SONRASI
![]()
canım sende koymayı düşünüyormusun koyarsan çok sevinirizzzzzzMerhaba! Hani burda daginiklikmi varkiiii??? Benim evin kapisindan icerye gececek yer bulamiyom ben bazen.Gercekten cok guzel bir topik.
Canim benim koyardim ama taninmak istemiyorum , eger koyarsam anammm aninda yakalanirim...canım sende koymayı düşünüyormusun koyarsan çok sevinirizzzzzz
ÇEVREN BURAYI BİLİYORSA yakalnırsın tabide temiz hallerini koy sadece o zaman olmazmıCanim benim koyardim ama taninmak istemiyorum , eger koyarsam anammm aninda yakalanirim...![]()
Kirli temiz diye degil canim benim kim oldugum anlaminda demek istedim. Yinede belki birgun gözumu karartir koyarim resimleri.ÇEVREN BURAYI BİLİYORSA yakalnırsın tabide temiz hallerini koy sadece o zaman olmazmı
valla insan bi kendine geliyor. temizlik yapınca ohh diyorsun gaza gelmek gibi bişyyKirli temiz diye degil canim benim kim oldugum anlaminda demek istedim. Yinede belki birgun gözumu karartir koyarim resimleri.Yinede tesekkur ederim.
![]()
yok canim ya her gun boyle olursa cildiririm bencanım benim bişey sorcam sana hergünmü böyle dağılıyor ya
bizim kapinin onu ancak bu kadar kirleniyor sukurMerhaba! Hani burda daginiklikmi varkiiii??? Benim evin kapisindan icerye gececek yer bulamiyom ben bazen.Gercekten cok guzel bir topik.
ayyy ilahi azerin akşamdan saliyorum ki sabaha zevkli olsun çok komiksin yahuuuyok canim ya her gun boyle olursa cildiririm benama evde cocuk olunca bi de benim kiz gibi olunca cogu zaman dagitiyo ben de topluyorum
daha cok temizlik yapacagim gunun aksami boyle oluyo kendimi temizlige sarj ediyorum
bi de temiz evi dip kose temizlemeyi sevmiyorum ben aksamdan saliyorum ki sabaha zevkli olsun
bizim kapinin onu ancak bu kadar kirleniyor sukurbi de orasini cekemicem
![]()
canım temiz halleri nerde acabaaaBunlar ilk halleri 11.30 da çıkmam gerekir bakalım ne kadarini yapabileceğim.