• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik öncesi ve sonrası (resimli)

ONCESİ
D8ONVo.jpg

SONRASI
qmAoqZ.jpg

bgvzgj.jpg

Haklisin canim yaa, bende bazen böyle resimlere bakinca bi silkelenip kalkip bi bakiyorum eve. Bi temizlik yapma istahi geliyor. :KK48:

canım benim bişey sorcam sana hergünmü böyle dağılıyor ya
yok canim ya her gun boyle olursa cildiririm ben:KK57:ama evde cocuk olunca bi de benim kiz gibi olunca cogu zaman dagitiyo ben de topluyorum:KK69:daha cok temizlik yapacagim gunun aksami boyle oluyo kendimi temizlige sarj ediyorum:KK53:bi de temiz evi dip kose temizlemeyi sevmiyorum ben aksamdan saliyorum ki sabaha zevkli olsun:KK70:
Merhaba! Hani burda daginiklikmi varkiiii??? Benim evin kapisindan icerye gececek yer bulamiyom ben bazen. :-) Gercekten cok guzel bir topik.
bizim kapinin onu ancak bu kadar kirleniyor sukur:KK70:bi de orasini cekemicem:KK20:

yok canim ya her gun boyle olursa cildiririm ben:KK57:ama evde cocuk olunca bi de benim kiz gibi olunca cogu zaman dagitiyo ben de topluyorum:KK69:daha cok temizlik yapacagim gunun aksami boyle oluyo kendimi temizlige sarj ediyorum:KK53:bi de temiz evi dip kose temizlemeyi sevmiyorum ben aksamdan saliyorum ki sabaha zevkli olsun:KK70:

bizim kapinin onu ancak bu kadar kirleniyor sukur:KK70:bi de orasini cekemicem:KK20:
ayyy ilahi azerin akşamdan saliyorum ki sabaha zevkli olsun çok komiksin yahuuu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK53::KK53::KK53::KK36::KK36::KK36::KK70::p:KK70::KK70:

Anaaam sonrası fotolatını koymamışım gerçekten. Gören de bemim ev hep böyle dağınık sanıcak:KK37: oysa hiç öyle değil .hemen yüklüyorum sonrası fotolarını:eek:

Back
X